Dobelē notiks konkurss "Lielīšanās ražas dienā"

12. novembrī plkst. 11:00 Dobeles pilsētas kultūras namā (Dobelē, Baznīcas ielā 6 ) būs iespēja piedalīties konkursā „Lielīšanās ražas dienā”, kur spilgtākos vai interesantākos ražas eksemplārus varēs apskatīt un novērtēt balsojot.

Šogad visi lielie un mazie dārznieki ir aicināti lielīties ar savas ražas spilgtākajiem eksemplāriem izstādē – konkursā „Lielīšanās ražas dienā”.

Vai dārza ir izaudzis interesantas formas kartupelis, burkāns vai biete, izteikti liels vai piemīlīgi mazs sīpols, vai, iespējams, ir izaudzis kaut kas eksotisks un neparasts, esi izvārījis garšīgāko ievārījumu un burciņu noformējis? Tad noteikti ir jāpiedalās izstādē! Pasākuma apmeklētāji varēs balsot par spilgtāko ražas eksemplāru un plkst. 14:00 piedalīties ražas izlozē. Konkursa uzvarētājam – ielūgums divām personām uz pasākumu decembrī.

Izstādes darbus var nest līdz 12. novembra 12:00, nododot tos Dobeles pilsētas kultūras namā ar norādi izstādei – konkursam „Lielīšanās ražas dienā”, atstājot savu kontaktinformāciju.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.