Ar ventiem iespējams norēķināties Olimpiskā centra "Ventspils" bāzēs

Jau no 13.oktobra Ūdens piedzīvojumu parks pieņem Ventspils naudas zīmes "ventus". Ar setsdienu, 22.oktobri, Olimpiskais centrs "Ventspils" paplašina pakalpojumu klāstu, par kuriem iespējams norēķināties ar ventiem.

Turpmāk ar ventiem par daļu no pakalpojuma vērtības varēs norēķināties arī par Basketbola halles un Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zāles abonementiem, Ledus halles slidotavas apmeklējumu, Ūdens piedzīvojumu parka peldbaseinu apmeklējumu un Ziemas skeitparka pakalpojumiem.

Ventus iespējams izmantot šādu pakalpojumu daļējai apmaksai:

• Ūdens piedzīvojumu parka

o ūdens atrakciju un SPA apmeklējumiem (kompleksie un individuālie apmeklējumi),

o atlētikas zāles mēneša abonementiem un vienas reizes apmeklējumiem;

o lielā un mazā baseina apmeklējumiem;

• Basketbola halles atlētikas zāles mēneša abonementiem un vienas reizes apmeklējumiem;

• Ledus halles publiskās slidotavas apmeklējumiem (ar un bez disko gaismām);

• Ziemas skeitparka vienas reizes apmeklējumam un abonementam.

Detalizēts atlaižu saraksts pieejams www.ocventspils.lv.

Norēķināties iespējams arī ar mazāku ventu daudzumu, vairāk piemaksājot latos. Venta attiecība pret latu ir 100:1 un tie ir pieejami nominālos: 5, 10, 20, 50 un 100 Venti.

Olimpiskais centrs "Ventspils" vienlaicīgi piedāvā vairākas akcijas, izvēlies sev izdevīgāko! Atlaides vienam pakalpojumam netiek summētas.

Plānots, ka ar ventiem nākotnē būs iespējams norēķināties arī par daļu no citiem Olimpiskā centra "Ventspils" pakalpojumiem. Sekojiet informācijai mājas lapās ocventspils.lv, draugiem.lv/oc vai sociālajā tīklā twitter (OC_Ventspils).

Izklaide

"Arēnā Rīga" šodien notika pasākums, kurā jaunās popmūzikas balvas "Gamma" jeb "Gada augstākais mūsdienu mūzikas apbalvojums" pārstāvji iepazīstināja ar nominācijām. Balvas atklāšanas brokastīs tika arī paziņots ceremonijas norises datums. Kā informēja "Gamma" pārstāvji, pirmā jaunās popmūzikas balvas "Gamma" jeb "Gada augstākā mūsdienu mūzikas apbalvojuma" ceremonija notiks 2025. gada 5. martā "Arēnā Rīga", balvas pasniedzot vairākos desmitos nomināciju.