Dobeles pilsētas kultūras namā notiks izrāde "Stroika ar skatu uz Londonu"

Ceturtdien, 10.novembrī, plkst. 19:00, Dobeles pilsētas kultūras namā (Baznīcas ielā 6) būs iespēja apmeklēt komēdiju "STROIKA ar skatu uz Londonu", kur stāstīs kā latviešu viesstrādniekiem klājas darba meklējumos svešumā.

Galvenajā lomā Normunds Bērzs, režisors Mārtiņš Eihe, izrādes tituldziesmu "Stroika ar skatu uz Temzu" sacerējis Rolands Ūdris. Pirmizrāde notika kino "Rīga" 2011.gada 6.aprīlī.

Lasītāju ievērību guvušais romāns, kas izraisījis lielu lasītāju interesi un piedzīvojis atkārtotus izdevumus, kā arī izpelnījies ļoti atzinīgu kritikas vērtējumu, šobrīd iepriecina skatītājus stand up izrādes formā visa Latvijā, kā arī Anglijā un Īrijā.

Izrādes producente Laila Ilze Purmaliete uzskata, izrādi ļoti ieteicams apmeklēt visiem, kas domā par došanos peļņā ārpus dzimtenes, jo izrādē varēs uzzināt daudz tādas nianses, par kurām īpaši nevēlas dalīties tie, kas jau pabijuši apsolītajā leiputrijā - gan par pārtikas meklējumiem nomales miskastēs, gan par seksuāliem piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem, gan par mitināšanos 4 kvadrātmetru "lielos" dzīvokļos četratā vai mēnešiem ilgi teltī pilsētas parkā … Bet gluži visiem skatītājiem izrāde sola patīkamu un smieklpilnu izklaidi, kad pavisam nenopietni mēs varam padomāt par gluži nopietnām lietām - mīlestību, naudu, sapņiem un uzņēmību.

Izrādi nav īpaši ieteicams skatīties bērniem līdz 14 gadiem, taču nekādu īpašu rupjību izrādē nebūs - tas būs smieklīgs, patiesi aizraujošs un ļoti reālistisks piedzīvojums par to, kā atrast darbu, nopelnīt un piepildīt dažus, ne pārāk ambiciozus sapņus.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais