Rīgā laimēti 60 tūkstoši latu; 7,3 miljoni gaida savu īpašnieku

Pēc trešdien, 5.oktobrī, notikušās Viking Lotto izlozes Laimīgā skaitļa laimesta prognoze pārsniedz 7 miljonus latu, savukārt Latloto 5no35 izlozē kāda rīdziniece laimējusi vairāk kā 60 tūkstošus latu.

Trešdienas vakars bija visai trauksmains visiem loteriju spēlētājiem Latvijā, jo Viking Lotto laimīgā skaitļa uzkrājuma prognoze bija sasniegusi galvu reibinošus apmērus - 6,8 miljonus latu! "Būs vai nebūs šovakar jauns Viking Lotto multimiljonārs? Varbūt tas būs kāds no Latvijas iedzīvotājiem? Vai loterijas uzkrājuma prognoze uz nākamo izlozi pārsniegs 7 miljonus latu?", šie jautājumi nodarbināja daudzus loteriju spēlētāju prātus.

Kā izrādījās, patiesībā veiksme vakar bija Latloto 5no35 pusē, jo kādam šīs loterijas spēlētājam, kurš 4.oktobrī bija iegādājies četrus spēles variantus kopsummā par 2 latiem, trīs no variantiem izrādījās veiksmīgi - divos bija uzminēti pa trīs skaitļiem, tas ir, 13,32 lati, bet vēl vienā - visi pieci skaitļi, un par to laimests - 60422,99 lati!!! Laimīgā loterijas biļete reģistrēta Latvijas Loto kioskā Rīgā, Maskavas/Kaņiera ielu krustojumā.

Šodien, 6.oktobrī, 60 tūkstošu latu laimētāja bija ieradusies Latvijas Loto birojā nokārtot dokumentālās formalitātes laimesta saņemšanai. Viņu sauc Tatjana, viņa ir 41 gadu jauna tirdzniecības darbiniece no Rīgas. Tatjana ir loteriju spēlētāja ar stāžu - Latloto viņi abi ar tēvu spēlējot jau vairāk kā 10 gadus. Viņu spēles princips balstīts uz gada laikā visbiežāk izkrituši skaitļu statistiku. Reizi gadā tā tiekot apkopota, izvēlētas četras līdzīgu skaitļu kombinācijas un pēc tam gadu tās netiekot mainītas. Laimēto naudu Tatjana ieguldīšot meitas izglītībā, bet sev iegādāšoties jaunu automašīnu.

Viking Lotto interesentiem ar lepnumu varam paziņot, ka pirmo reizi Latvijas loteriju vēsturē iespējamā laimesta prognoze pārsniedz 7 miljonus latu jeb precīzāk - nākamo trešdien Viking Lotto laimīgā skaitļa laimesta prognoze būs 7 300 000 latu!

Svarīgākais