Izstādē "Pet Ekspo 2011” jau adoptēts viens no Līču patversmes kaķēniem

Līdzās simtiem dažādu šķirņu suņiem, kaķiem, trušiem, kanārijputniņiem, fretkām un citiem mājdzīvniekiem un mājputniem Ķīpsalas hallē var sastapt slavenāko Rīgas dzīvnieku patversmes iemītnieku – varonīgo suņuku Fukušimu jeb Fuksi, kas pārvietojas uz ratiņiem.

Kopā ar viņu savas šī brīža mājas Līčos pārstāv arī trīs musketieri, jeb trīs brālīši kaķeni, kas patversmē mīt jau pusgadu. Jau īsi pēc izstādes atklāšanas viens no mazajiem musketierim tika adoptēts un tagad ir ticis pie mīloša saimnieka.

Savukārt ārpusē pie Ķīpsalas halles ieejas ir izvietots makulatūras nodošanas punkts, kur ikviens, kas vēlas palīdzēt mūsu četrkājainajiem draugiem Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē Līčos, tiek aicināts izstādes laikā nodot makulatūru, kas pēc tam tiks nogādāta otrreizējai pārstrādei un iegūtā nauda pārskaitīta Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes iemītnieku vajadzībām. Akciju rīko biedrība "Dzīvnieku pansija Ulubele" sadarbībā ar uzņēmumu “Ekobāze Latvia” un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1. 

Starptautiskajā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "Pet Ekspo 2011” notiek 17. un 18. septembrī Ķīpsalā. Tajā var vērot kaķu un suņu izstādes, šovus, sacensības un paraugdemonstrējumus, klātienē aplūkot dažādus mājdzīvniekus, mājputnus un eksotiskos dzīvniekus, kā arī par izdevīgām cenām iegādāties preces mājdzīvniekiem. Papildus informācija: www.petekspo.lv

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.