Noteikts Latvijas labākais pavārzellis

Pavāru klubs sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT1 izstādes Riga Food 2011 laikā šogad pirmo reizi rīkoja konkursu jaunajiem pavāriem "Latvjas Pavārzellis 2011".

Pirmo vietu konkursā un Pavāru kluba sarūpēto prēmiju Ls 200 apmērā ieguva Dzintars Zariņš (Restorānu servisa skola un SIA "Hotel Bergs"), otro vietu ieguva Artūrs Maskalis (restorāns "Kaļķu vārti"), trešo vietu Artjoms Černorižs (restorāns "Palete").

Rīt notiks jau septītais Pavāru kluba rīkotais konkurss "Latvijas 2011.gada pavārs", kurā meistarībā mērosies septiņi šefpavāri un gatavos uzkodu no svaigas reņģes filejas, starpēdienu un otro ēdienu no truša. Šogad pavāru konkursu pamatprodukti izvēlēti akcentējot Latvijas labāko pavāru izstrādāto Mūsdienu Latvijas virtuves manifestu (www.pavaruklubs.lv).

Izklaide

Pēc grupas “bet bet” koncerta Liepājas koncertzālē “Lielais Dzintars” prezentēta Guntara Rača pirmā prozas grāmata – autobiogrāfiskais atmiņu stāsts “Trakais”. Pasākumu apmeklēja vairāki grāmatas varoņi, tostarp “Līvu” līderis Ainars Virga, kā arī vēl viens jaunības laika draugs Ivo Fomins.