"Simpsonu" jauno personāžu var radīt jebkurš interesents

Par godu multiplikācijas filmu seriāla "Simpsoni" divdesmit gadu jubilejai tā veidotāji ir izsludinājuši konkursu - jauno seriāla personāžu var radīt ikviens interesents, ziņo "BBC".

Lai uzvarētu konkursā, dalībniekiem ir jāizdomā veiksmīgs personāža vārds, sauklis un īss jaunā varoņa apraksts. Idejas jāsūta uz "Simpsonu" oficiālo mājas lapu.

Konkurss "Atbrīvo savu dzelteno" (Unleash Your Yellow) - nosaukums radies no seriāla varoņu dzeltenās ādas krāsas - turpināsies tikai līdz šīs nedēļas beigām. Uzvarētājs saņems ceļojumu uz Losandželosu un varēs satikties ar seriāla veidotājiem.

Jaunais seriāla personāžs - uzvarētājs televīzijas ekrānos parādīsies 2010.gada 31.janvārī. Šajā sērijā būs redzams arī Kriss Mārtins no "Coldplay", kurš sniegs koncertu Bārtam un Homēram, kas pēkšņi būs kļuvuši bagāti.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.