Vēl var pieteikties radošajā foto nometnē Karosta – Foto osta

© Alla Dmitrijeva

Līdz 16. augustam var pieteikties Karostas glābšanas biedrības jeb KGB organizētajā radošajā nometnē Karosta – Foto osta, kas ar Kurzemes kultūras programmas līdzfinansējumu un foto studijas „Fotast” atbalstu notiks Karostā no 17. līdz 21. augustam.

Foto osta – tas ir intensīvs foto piedzīvojums piecu dienu garumā, strādājot kopā ar Liepājas foto kluba vadītāju Vari Santu, fotogrāfu Valdi Braunu un Klaipēdas foto kluba vadītāju Dariu Vaičekausku. Fotogrāfi iepazīsies ar unikālu Liepājas pilsētas daļu – Karostu, un izbaudīs nakšņošanu Karostas cietumā. Radošās nometnes ietvaros dalībnieki attīstīs prasmes pilsētvides fotografēšanā, noslīpējot fotogrāfiju atlases iemaņas. Katrs dalībnieks radīs dokumentālo fotogrāfiju sēriju – savu skatījumu uz Karostu, tās kultūrvēsturisko mantojumu un tagadnes situāciju. Fotogrāfijas tiks apvienotas vizuālā prezentācijā un izvietotas mājas lapā www.karosta.lv, kā arī popularizētas citos interneta un drukātajos resursos Latvijā un ārvalstīs.

Dalība radošajā nometnē ir par maksu. 5 dienu nodarbības maksā 30 latus jeb 6 latus dienā. Nakšņošana Karostas cietumā (4 naktis) un ēdināšana 3 reizes dienā visas nometnes laikā maksā 40 latus.