Konkursa "Jaunais vilnis" dalībnieki no Rīgas atvadīsies Stacijas laukumā

© Publicitātes foto

Pirmdien 1. augustā pēc pulksten 15 Origo Summer Stage un konkurss Jaunais vilnis aicina kopā pavadīt šī gada konkursa dalībniekus.

Noslēdzoties konkursam, tā dalībnieki ar vilcienu dosies uz Maskavu, taču vēl pirms tam pilsētniekiem un viesiem Stacijas laukumā pie tirdzniecības centra Origo ir iespēja satikt savus šova favorītus. Jaunā viļņa 2011 dalībnieku izpildītā dziesma „Jūrmala” būs viņu atvadu sveiciens Rīgai un faniem.

Par konkursa himnu kļuvusī dziesma „Jūrmala” noslēgs Origo Summer Stage un Jaunā viļņa piedāvāto koncertu sēriju. Līdz šī gada dalībnieku atbraukšanai pie tirdzniecības centra Origo skatītājus izklaidēs grupas PeR un Lady`s Sweet, kuru uzstāšanās sāksies pulksten 13.30.

Kamēr konkursa dalībnieki Jūrmalā cīnās par uzvaru, Origo Summer Stage un Jaunais vilnis pašā Rīgas centrā piedāvā iepriekšējo gadu konkursu dalībnieku bezmaksas koncertus. Pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tiek piedāvāts krāšņs dziedātāju kokteilis no visas pasaules – Ukrainas, Kazahstānas, Brazīlijas, Izraēlas, Krievijas, Spānijas, Baltkrievijas, Armēnijas un Latvijas.

Pirmdien no pulksten 13.30 līdz 15.30 Stacijas laukumā bez maksas koncertā uzstāsies pagājušā gada dalībnieki - grupas „PeR” un „Lady’s Sweet”, kā arī „Jaunais vilnis 2011” konkursanti ar dziesmu „Jūrmala”.

Izklaide

Šonedēļ “Kultūrtelpā Auss” norisinājās “Izdevniecības MicRec” organizētā pirmā “Maestro Songwriting Camp” dziesmu rakstīšanas nometne, kuru apmeklēja arī tās patrons Raimonds Pauls. Ar rezultātiem viņš palika visnotaļ apmierināts.