Kirkorovam neizdodas iegāzt amerikāni

© Nora Krevņeva, f64 Photo Agency

„Jauna viļņa” žūrijā esošais Krievijas estrādes dziedātājs Filips Kirkorovs, vērtējot konkursantus, izdarīja visu, lai pārvilktu svītru amerikāņa Džeidena Feldera līderpozīcijai un paceltu savu protežē ukrainieti Mašu Sobko, taču tas viņam neizdevās.

Izskanot koncertam, visi sveica ukrainieti ar uzvaru, bet amerikāni ar otro vietu. Tikai, pārskaitot rūpīgi visu dienu rezultātus, izrādījās, ka Kirkorova mēģinājums iegāzt amerikāni bija neveiksmīgs. Žūrijā esošais Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs devās pie dalībniekiem.

Sirsnīgi apskaujot un izvelkot prožektoru un fotogrāfu gaismā ukrainieti Mašu Sobko, Kirkorovs viņu sveica ar uzvaru desmitajā jubilejas „Jaunā Viļņā” konkursā. Tikmēr, pārējie dalībnieki sumināja amerikāni ar iegūto otro vietu. Tiesa, pēc brīža izrādījās, ka gala rezultāti ir nedaudz savādāki nekā bija domājis Kirkorovs un visu triju dienu kopsumma ar viena punkta pārsvaru uzvaras laurus ir plūcis amerikānis.

Konkursa „Jaunais vilnis” pēdējā sacensību dienā dalībnieki izpildīja jaunas, speciāli konkursam rakstītas dziesmas. Felders uzvaras pamatus ielika jau konkursa pirmajā dienā, saņemot vislielāko punktu skaitu, kad mūziķiem bija jāizpilda kāds pasaules hits.

Desmitā „Jaunā Viļņa” uzvarētājs neslēpa savu izbrīnu par visu apkārt notiekošo un to, ka ir kļuvis par uzvarētāju sākumā uztvēra ar lielu neticību. „Es jau saku priecāties par otro vietu. Es esmu ļoti laimīgs par šo uzvaru, man tā ļoti daudz nozīmē. Es pat nezinu, ko vēl es varu pateikt es jūtos ļoti samulsis”, portālam nra.lv atzina Felders.

Izklaide

Šova “X Faktors” aizvadītās sezonas uzvarētāja Emilija (Emilija Bērziņa) un reperis Reiks (Arvis Šķirus) laiduši klajā savu pirmo kopdarbu “Tikai ar Tevi”. Dziesmas izdošanai tika izvēlēts 19. septembris, kas ir Emilijas dzimšanas diena.