Rīgas svētkos koncertēs „Bi - 2” un Diāna Arbeņina kopā ar grupu „Nočnije Snaiperi”

Rīgas svētku ietvaros, 19. augustā, „Arēnā Rīga” notiks koncerts, kurā uzstāsies rokgrupa „Bi – 2” un Diāna Arbeņina kopā ar grupu „Nočnije Snaiperi”. No pirmdienas, 11. jūlijā, „Biļešu servisa” kasēs un interneta vietnē: www.bilesuserviss.lv tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz šo koncertu.

Pirmais tūkstotis biļešu maksās tikai divus latus, pēc tam to cena būs lielāka.

Rīgā jau vairākkārt ir uzstājusies viena no populārākajām Krievijas rokgrupām „Bi - 2”, tāpat kā Diāna Arbeņina kopā ar „Nočnije Snaiperi”, un tās dalībniekiem Rīga ir kļuvusi par vienu no iemīļotākajām pilsētām. Mūziķu koncerti vienmēr bijuši plaši apmeklēti. Arī šoreiz skatītājiem būs lieliska iespēja novērtēt gan mūziķu jaunāko veikumu, gan dziedāt līdzi iemīļotākajiem hītiem, kas radīti pirms vairākiem gadiem. Protams, neizpaliks arī dažādi muzikāli pārsteigumi un plaša lielisku emociju gamma.

Rokgrupas „Bi – 2” un Diānas Arbeņinas, kura uzstāsies kopā ar grupu „Nočnije Snaiperi”, koncertu Rīgas svētku laikā atbalsta Rīgas dome un AS „Rietumu Banka”.

Rīga šogad svin 810 gadu jubileju, un no 19. augusta līdz 21. augustam plānoti daudzveidīgi svētku pasākumi. Visi laipni aicināti uz lielkoncertu Mežaparkā „Meistars. Dziesma. Leģenda.”, uz trešajiem Rīgas dejotāju svētkiem Ķīpsalā, uz Pasaules līmeņa sporta aviācijas sacensībām (EAF RIGA/FAI-2011), varēs piedalīties un līdzdarboties ielu svētkos un apmeklēt tradicionālos un jaunizveidotos pasākumus 11. novembra krastmalā un Vērmanes dārzā.

Svarīgākais