Pugačova ierodas Jūrmalā

© f64

Vakar desmitos no rīta Rīgas Centrālajā stacijā valdīja pamatīga kņada, jo ar vilcienu no Maskavas savā privātajā vagonā Latvijā ieradās Krievijas šovbiznesa spožākais mīlnieku pāris – estrādes primadonna Alla Pugačova (62) un parodiju meistars Maksims Galkins (35).

Ierastajam oranžās krāsas pasažieru vagonu sastāvam bija piekabināts leģendārais zaļais VIP vagons. Uz perona šogad netrūka ne fotogrāfu, ne abu mākslinieku fanu. Pugačova iznāca no vagona smaidīga un ar dzīvi apmierināta. Pēc brīža sievietei jau līdzās bija arī viņas mīļotais vīrietis. Abi, smaidot fotogrāfiem un faniem, pameta stacijas teritoriju un ar limuzīnu taisnā ceļā devās uz Jūrmalu, kur pārītis apmetās sev ierastajos Baltic Beach Hotel VIP apartamentos.

Krievijas estrādes primadonna ieradusies Jūrmalā, lai atbalstītu savu mīļoto vīrieti starptautiskajā humora festivālā Jūrmala 2011, kas no 6. līdz 10. jūlijam notiek Dzintaru koncertzālē. Tajā uzstāsies teju vai visi Krievijas populārākie humoristi, turklāt vērienīgā šova laikā rīt, notiks arī Maksima Galkina jubilejas vakars (viņam 18. jūnijā palika 35 gadi).

Pērn Alla Pugačova paziņoja par došanos pensijā. Nu dziedātāja laiku īsina, piedaloties dažādos projektos (piemēram, sēž žūrijā), bet pati publiski nav dziedājusi vairāk nekā gadu. Iespējams, rīt, kad Dzintaru koncertzālē norisināsies M. Galkina koncerts, sevi par pensionāri dēvējošā Pugačova tomēr kāps uz skatuves.

Svarīgākais