Šlāgeraptaujas noslēguma koncertu Ventspilī apmeklējuši ap 4000 cilvēku

Sestdien, 2.jūlijā, Ventspilī, Reņķa dārzā notikušais “Latvijas Šlāgeraptaujas” ikgadējais noslēguma koncerts pulcējis ap 4000 cilvēku, informē Ventspils Kultūras centra direktore Valda Gulbe.

Pasākums tika rīkots sadarbībā ar Latvijas Televīziju. Tas ir ikvasaras galvenais šlāgermūzikas notikums, un to bija iespējams noskatīties arī tiešraidē LTV 1.kanālā. Koncertā piedalījās četru sezonu uzvarētājdziesmas, un no tām par šī gada „Latvijas Šlāgeraptaujas” uzvarētāju jeb gada Sirdsdziesmu LTV skatītāji atzina Dzintara Čīčes izpildīto dziesmu „Vijolnieks”.

Savukārt Ventspils speciālbalvu – iespēju koncertēt Ventspils Kultūras centrā – saņēma Santa Zapacka un Harijs Ozols, kuri izpildīja dziesmu „Nāc tuvāk”.

Koncertu vadīja Raiva Veidenbauma un Guntis Skrastiņš ar draugiem. Pasākuma īpašie viesi bija Andris Daņiļenko, Varis Vētra, Jānis Paukštello un Edgars Pujāts.

Izklaide

Ar milzu panākumiem pirmizrādi VEF Kultūras pilī piedzīvojusi slavenā angļu komēdiju meistara Reja Kūnija luga “Glābjas, kas var...” ar latviešu kriminālseriālu zvaigzni Andri Daugaviņu galvenajā lomā. Turpinājums – šo piektdien, 11. oktobrī, Valmierā un sestdien “Ulbrokas Pērlē”.

Svarīgākais