No "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera aizbēg līgava

© Scanpix

Pāris dienas pirms paredzētajām kāzām 85 gadus vecā žurnāla Playboy dibinātāja Hjū Hefnera līgava, 25 gadus vecā Kristela Herisa tomēr pārdomājusi. Paziņojot par kāzu atcelšanu, H. Hefners centies notikušajā saskatīt arī ko pozitīvu – pēc viņa sacītā, labāk, lai šādas domstarpības notiek pirms laulībām nekā vēlāk.

«Kāzu nebūs. Kristela ir mainījusi sava domas. Šķiršanās, protams, sāpina sirdi, bet labāk lai tas notiek tagad, nevis pēc precībām,» savā mikroblogā Twitter raksta pazīstamais bagātnieks, kurš laulības ostā bija nolēmis iestūrēt trešo reizi. Informējot 300 aicinātos viesus par kāzu atcelšanu, viņš ironiskā tonī vēstījis, ka tagad laulību ceremonijas vietā rīkošot filmas Bēgošā līgava kopīgu skatīšanos, ziņo interneta portāls TMZ.com, kas specializējas slavenību dzīves atspoguļošanā. H. Hefners pateicies visiem vecajiem draugiem, arī bijušajai sievai Kimberlijai Konrādai (viņu laulība tika šķirta pagājušā gada sākumā) par grūtajā brīdī sniegto atbalstu.

Reuters vēsta, ka pāra šķiršanās iemesls līdz galam nav skaidrs – zināms tikai tas, ka pagājušās nedēļas nogalē K. Herisa pametusi H. Hefnera savrupmāju, uz kuru dzīvot pārcēlās 2008. gada rudenī, pāris nedēļas pēc tam, kad iepazinās ar magnātu Helovīna ballītē. Turklāt H. Hefners ir aizvainots par to, ka aizejot viņa paņēmusi līdzi viņa kokerspanielu Čārliju. Playboy dibinātājs gan noliedzis, ka abu starpā būtu bijis kāds strīds, savukārt K. Herisa Twitter norādījusi, ka lēmumu pieņēmusi «pēc ilgām un grūtām pārdomām».

Par saderināšanos ar jauno sievieti, kura, protams, bijusi viena no žurnāla Playboy modelēm, H. Hefners sabiedrību informēja pagājušā gada decembrī, palieloties, ka savai izredzētajai uzdāvinājis skaistu un dārgu saderināšanās gredzenu un sapņojot par bērnu radīšanu un audzināšanu. Kāzu svinības sestdien bija iecerēts rīkot Playboy Mansion, kas atrodas Holmbīhilzā, vienā no Losandželosas priekšpilsētām. Televīzijas kompānija Lifetime bija plānojusi veidot divu stundu ilgu speciālreportāžu par ceremoniju, bet viena no H. Hefnera kāzu dāvanām bija mīļotās fotogrāfijas parādīšanās uz Playboy jūlija numura vāka.

Svarīgākais