Jau sesto rezi Volkswagen automašīnu laimē sieviete

Apgāda Zvaigzne ABC organizētajā loterijā “Gribi jauno VW Jetta? Nopērc 4 grāmatas!” galvenā balva – Volkswagen automašīna aizceļo uz Madonas novadu.

Ar izlozi 20. maijā Volkswagen centrā Rīgā, Krasta ielā noslēdzās Apgāda Zvaigzne ABC rīkotā loterija “Gribi jauno VW Jetta? Nopērc 4 grāmatas!” (loterijas atļaujas nr. 2742). Nu jau par tradīciju kļuvusī loterija, kurā galvenā balva ir Volkswagen automašīna, šogad norisinājās sesto reizi. Arī šajā gadā, tāpat kā visos iepriekšējos, superbalvu – automašīnu laimēja sieviete. Šoreiz galvenais laimests VW Jetta ticis Anitai Ločmelei no Madonas novada.

Savukārt papildbalvu – ģimenes ceļojumu ar Tallink prāmi uz Stokholmu laimēja: Dzidra Spedžova no Olaines, Mārīte Vucenlazdāne no Līvānu novada, Marika Gudumane, Iveta Raipala no Saldus un Maruta Alsberga no Carnikavas.

Sešu gadu laikā akcijas noteikumi ir bijuši nemainīgi – jānopērk četras Zvaigzne ABC izdotās grāmatas ar īpašo akcijas uzlīmi. Akcijas ir norisinājušās Zvaigznes grāmatnīcās, kā arī citos Latvijas grāmatu veikalos, kopumā vairāk nekā 100 grāmatnīcās. Šogad loterija notika no 3. marta līdz 30. aprīlim.

Iepriekšējos gados laimīgie auto īpašnieki ir bijuši no Salaspils, Jelgavas, Ādažiem un Rīgas. Sešu gadu laikā loterijā ir laimēti 2 VW Jetta, 2 VW Polo, 1 VW Golf un 1 VW Golf Plus auto.

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais