Pāvels Burē apprecējies ar krievu modeli

Lai arī jaunais pāris sarakstījās jau šovasar Maiami, kāzu svinības notika Maskavā, 10.oktobrī. Kā paskaidroja jaunais vīrs, viņš speciāli ir izvēlējies simbolisku datumu 10.10., jo tieši ar desmito numuru viņš spēlēja hokejā, ziņo portāls „rambler.ru”.

Par sportista sievu kļuvusi 23 gadus jaunā studente Alīna.

Kāzu rīkošanu pilnībā uzņēmās sportista mamma Tatjana Burē.

Uz svētkiem ieradās vairāk kā trīs simti viesu, to vidū arī daudzas slavenības. „Dāvanu bija tik daudz, ka pagaidām nav bijis laika tās izpakot un aplūkot. Savukārt es pati dāvanu jaunajam pārim pasniegšu vēlāk,” stāsta T.Burē.

„Nemāku gan neko teikt par mazbērniem, jo jaunie jau tādas lietas slēpj. Ceru gan, ka tagad viņi par šo jautājumu aizdomāsies. Pāvels pirms kāzām bija ļoti uztraucies, jo ir nolēmis precēties tikai vienu reizi mūžā,” neslēpj sportista mātei.

Jaunais pāris iepazinās pirms četriem gadiem.

Izklaide

Masu medijos laiku pa laikam parādās ziņas par “Rail Baltica” – tas ir Baltijas valstu simtgades projekts, kas būtiski un pozitīvi ietekmēs transporta pieejamību, tūrismu, ekonomiku un kopējo drošību. Daudzi ar nepacietību gaida šo iespēju. Igaunijas medijs “Postimees” atgādina, ka visās Baltijas valstīs dzelzceļi darbojas un jau šobrīd ar to palīdzību ir iespējams apmeklēt trīs Baltijas valstu galvaspilsētas.

Svarīgākais