Karla Bruni neapstiprina grūtniecību

© Scanpix

Pretēji daudzu francūžu gaidītajam Francijas pirmā lēdija Karla Bruni nav izmantojusi interviju televīzijas kanāla TF 1 tiešraidē, lai apstiprinātu baumas, ka ir stāvoklī. Par gaidāmo Francijas prezidenta ģimenes pieaugumu regulāri ziņo šīs valsts mediji, taču Elizejas pils pagaidām baumas nav apstiprinājusi.

Vakar pusdienlaikā notikušajā intervijā K. Bruni, pēc daudzu francūžu domām, vajadzēja vai nu apstiprināt, vai noliegt ziņas par grūtniecību. Tomēr, kā vēsta AFP, viņai atkal izdevies izvairīties no šā temata – lielā mērā tāpēc, ka intervētājs Žans Pjērs Perno tā arī nav riskējis uzdot tiešu jautājumu. Tikai pašās intervijas beigās, kad bija gari un plaši apspriesti Francijas pirmās lēdijas labdarības projekti, viņš sacījis: «Es zinu, jums nepatīk, ka cilvēki apspriež jūsu privāto dzīvi, taču es tikai vēlos jūs apsveikt.» K. Bruni ar apburošu smaidu pateikusies un nez kādēļ piebildusi, ka arī pati vēlas apsveikt Ž. P. Perno, un intervija ar to arī beigusies.

AFP gan uzsver, ka šā apsveikuma pieņemšana saprotama kā mājiens, ka 43 gadus vecā K. Bruni patiešām ir mātes cerībās. Jāatgādina, ka pagaidām viņai un 56 gadus vecajam prezidentam Nikolā Sarkozī kopīgu bērnu nav. Francijas mediji rūpīgi analizējuši K. Bruni ģērbšanās stilu un norāda, ka tas liecina par grūtniecību. Tāpat uzsvērts, ka pirmā lēdija, kas parasti ir aktīva sabiedriskās dzīves piekritēja, šogad nav apmeklējusi Kannu kinofestivālu, pat neraugoties uz to, ka tajā demonstrēta Vudija Allena filma, kurā K. Bruni ir neliela loma. Vēl viens fakts, uz kuru norāda vērīgie novērotāji, – pēdējo nedēļu laikā K. Bruni vairs neesot redzēta smēķējam.

Pagājušonedēļ, kad Elizejas pilī viesojās vairākas laikraksta Le Parisien lasītājas, K. Bruni uz tiešu jautājumu par savu grūtniecību atbildēt atteicās. «Ja ļausiet, es labāk neatbildēšu uz jautājumiem par savu ģimeni. Man patīk parunāties ar citām sievietēm par ģimenes lietām, par personīgajiem sapņiem, es esmu ļoti pļāpīgs cilvēks, bet par šo jautājumu es labāk paklusēšu. Ne tāpēc, ka būtu iedomīga vai vēlētos būt noslēpumaina, bet tādēļ, lai kaut ko pasargātu,» viņa teikusi. Franču mediji prognozē, ka K. Bruni un N. Sarkozī pirmdzimtais nāks pasaulē rudenī – tieši brīdī, kad sāksies 2012. gada prezidenta vēlēšanu kampaņa.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais