Rīgā uzstāsies amerikāņu "r&b" mūziķis JMSN

© Publicitātes foto

Klubā “Melnā piektdiena” 1. novembrī ar lielkoncertu uzstāsies amerikāņu alternatīvā “r&b” un soula mākslinieks JMSN.

Kristians Beriša jeb JMSN (to izrunā kā viskija šķirni - Jameson) ir “r&b” dziesmu autors un izpildītājs no Losandželosas. Sācis savu daiļradi 2005. gadā poproka grupā “Love Arcade”, kura sastāvā pavadīja trīs gadus un izlaida vienu albumu. Pēc tam JMSN dibināja savu muzikālo leiblu “White Room Records”, kur joprojām aktīvi pats nodarbojas ar producēšanu, kā arī ar visu instrumentu ierakstīšanu.

2012. gadā viņu pamanīja ultrapopulārais reperis Kendriks Lamars un uzaicināja piedalīties savu albumu “Good Kid” un “m.A.A.d city” tapšanā. Pēdējo piecu gadu laikā JMSN paspējis pastrādāt ar tādiem māksliniekiem kā J. Cole, Tyga, Ab-Soul, Mac Miller, The Game un daudziem citiem. Pats Kristians turpina improvizēt un meklēt savu īsto skaņu, visus darbus cenšoties sintezēt ar roku, “r&b” un “soul” stiliem. Rīgas koncerts norisināsies par godu viņa pēdējam albumam “Soft Spot”, kas pēc skaita ir astotais mūziķa diskogrāfijā. Protams, tiks izpildīti arī JMSN populārākie skaņdarbi.

Izklaide

Intars Rešetins ar mūziķu komandu Valsts svētku priekšvakarā aicina uz koncertuzvedumu “Mazliet par mīlestību”, kas būs stāsts par mūsu vērtībām un skats uz latviešiem svarīgiem jautājumiem caur iemīļotām dziesmām un interesantiem stāstiem. 

Svarīgākais