Ozols atkal izdod jaunu singlu un videoklipu

© Publicitātes foto

Reperis Ozols pēc pagājušā gada decembrī izdotā albuma “1979” un vairākiem veiksmīgiem singliem sagatavojis jaunu dziesmu ar totāli neizrunājamu nosaukumu “esnākuārālike” reizē ar tās videoklipu.

Darbs pie jaunās dziesmas iesācies radošajā nometnē, kuru kopā ar vairākiem mūziķiem Ozols vasaras nogalē aizvadījis Engures pusē. Singla nosaukums “esnākuārālike” ir slengs, kas ir radniecisks esošajā mūzikas žanrā. Dziesma tapusi sadarbība ar bītmeikeriem Pre’set un shenfi, savukārt tās vizuālo saturu veidoja Dāvids Stūrmanis, piedaloties Ričardam Zariņam, kas ar Ozolu iepriekš sadarbojies dziesmās “Personības rekords” un “Sapņotājs”.

“Šovasar radošajā nometnē bija iespēja pastrādāt ar tādiem mūziķiem un bītmeikeriem kā NiklāvZ, Katapullt, sangvn, Andis Ansons, shenfi, Pre’set, Ritvars Garoza, Kaspars Vizulis,” uzskaita Ozols. “Vairāku dienu ietvaros tika radīts diezgan liels apjoms ar muzikālajām sagatavēm, ko tuvākā vai tālākā nākotnē ceru, ka izdosies realizēt. Ar Pre’set un shenfi esam jau ilgāku laiku pazīstami, bet tikai nometnē tā pa īstam sadarbības rezultātā ierakstījām demo versijas vairākiem muzikālajiem uzmetumiem. Šis ir pirmais singls no vairāku singlu sērijas, ko plānots realizēt tuvākajā nākotnē.”