Gustavo videoklipā izgaismo mūzikas vides uzņēmējdarbības izaicinošo dabu

© Publicitātes foto

Pirms neilga laika Gustavo izdotais skaņdarbs “Jāshēmo” ticis pie gaumīga un ironiska videoklipa, kas vienlaikus kalpo kā 6. decembra arēnas šova  “Tagad tikai sākās” koncertfilmas tīzeris.

Gatavojoties arēnas šovam, Gustavo jau tagad krāj video materiālus, kas līdztekus koncerta performances kadriem tiks iekļauti dinamiski dokumentālā stāstā, atspoguļojot Latvijas mūzikas vides fenomenu, kad komandas vienojas milzīga mēroga šovu veidošanā, lai tos… izpildītu tikai vienu reizi. “Caur gatavošanās procesu tiks pārcilāti kutelīgi jautājumi par to, kā mākslinieciskas un organizatoriskas ambīcijas krustojas ar Latvijas mūzikas vides uzņēmējdarbības izaicinošo dabu,” informē repera radošā komanda. Koncertfilmas publiskošana plānota 2025. gadā.

Dziesmas videoklipā “Jāshēmo” režisors Rihards Gēcis apvienojis kadrus no gatavošanās procesiem gaidāmajam arēnas šovam, kas norit jau no vasaras sākuma. Papildu tam dziesmas ekranizācijā ir iekļautas ainas no Gustavo daiļrades un dzīves notikumu arhīviem, kas filmētas laika posmā no 1989. līdz 2003. gadam, metaforiskas etīdes, kas atspoguļo labi zināmus sakāmvārdus, un multiplikācijas filmu fragmentus, pasvītrojot dziesmas dinamisko dabu.

Līdz arēnas šovam, kas notiks 6. decembrī, atlikuši nepilni divi mēneši, un gatavošanās darbi tam notiek arvien intensīvāk, lai skatītājiem piedāvātu līdz šim dinamiskāko un dramaturģiskiem pavērsieniem bagātāko Gustavo koncertprogrammu. Koncerts tiks veltīts repera piektajam studijas albumam “Tagad tikai sākās”, taču tiks izpildīti arī Gustavo daiļrades spilgtākie hiti.

Svarīgākais