Uz Rīgu pošas leģendārā poppanka grupa "The Offspring"

© Publicitātes foto

90. gadu vidū šī būtu absolūti neticama ziņa, taču arī tagad tā viesīs prieku daudzu enerģiskas mūzikas cienītāju sirdīs – ar koncertu uz Rīgu pošas leģendārā amerikāņu skeitpanka un/vai poppanka grupa “The Offspring”! Laiks – 2025. gada 5. oktobris, vieta – “Arēna Rīga”.

Lai gan vienubrīd jau šķita, ka “The Offspring” ir pamiruši, šajā desmitgadē grupa ir atdzimusi ar jaunu spēku - pirms trīs gadiem klajā nāca jauns studijas albums “Let The Bad Times Roll” (pirms tā grupa bija klusējusi deviņus gadus), bet burtiski pirms dažām dienām vēl viens jauns ripulis “Supercharged”. Turklāt tas ir diezgan labs - apskatnieks ieteiktu noklausīties, kā minimums, albuma superīgo pēdējo dziesmu “You Can’t Get There From Here”. Tiesa, pēc “Spotify” datiem spriežot, faniem gan labāk tīk “Make It All Right”, “Light It Up” un “Come To Brazil”.

“The Offspring” rindās joprojām ir divi no tās dibinātājiem Dexter Holland un Noodles, sastāvā vairs nav tikai Greg K, tātad nav jābaidās, ka mums tiks piedāvāts kaut kāds “The Offspring” izstrādājums - tie ir īstie “ofspringi”!

“Grupa turpina pārsteigt un aizraut klausītājus ar savu neapvaldīto enerģiju un oriģinālo stilu, piedāvājot svaigu materiālu ar jaunāko “Supercharged” albumu, kas turpina apliecināt viņu nozīmi mūzikas pasaulē. Fani var sagaidīt spēcīgu skanējumu, kas turpina tradīciju apvienot klasisku pankroku ar mūsdienīgu pieeju,” tā gaidāmo notikumu anonsē organizatori no koncertaģentūras “FBI”. Turnejas ietvaros kā īpašie viesi pievienosies kanādiešu līdzinieki no grupas “Simple Plan”. Biļetes tirdzniecībā no 18. oktobra pulksten 10 “Biļešu Serviss” tīklā, “FBI” un “Positivus Festival” koncertu kluba biedri tās varēs iegādāties iepriekšējā pārdošanā jau no 16. oktobra, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

“The Offspring” ir viena no visu laiku populārākajām amerikāņu grupām, ar kuru pankroks, lai arī modernizētā versijā, 90. gados pēkšņi uzšāvās slavas virsotnēs. “Pārpildīti koncerti, dziesmas, kas atpazīstamas no pirmās sekundes, vairāk nekā 40 miljoni pārdotu albumu - tas, protams, neskaitot klausītājus, kuri neko nepērk, bet aizņemas no drauga vai svētā mierā un pacietībā sagaida 21. gadsimtu, lai vairotu jau tā iespaidīgo grupas ierakstu mūsdienu klausījumu skaitu straumēšanas platformās,” šo fenomenu apraksta “FBI”. “Grupas videoklipi savulaik aktīvi rotēja mūzikas TV kanālos ne vien vēlās stundās, uz kurām pirms tam tika “izsūtīta” skaļāka un agresīvāka rokmūzika, bet arī gaišā dienas laikā, kad pie televizoriem pielipuši pat bērni. Un nu viņi visi ir izauguši, lai ar vērienu nosvinētu “The Offspring” četrdesmito gadskārtu.”

Tādas dziesmas kā “Pretty Fly (For a White Guy)”, “Why Don’t You Get A Job”, “Self Esteem” vai “Come Out and Play” droši vien zināmas pat tiem, kuri varbūt pat nekad nav dzirdējuši tādu jēdzienu kā “pankroks”, bet tam nav nozīmes - mūzika paliek mūzika, un, ja tā ir laba, tad visur atrod dzirdīgus klausītājus!

Izklaide

90. gadu vidū šī būtu absolūti neticama ziņa, taču arī tagad tā viesīs prieku daudzu enerģiskas mūzikas cienītāju sirdīs – ar koncertu uz Rīgu pošas leģendārā amerikāņu skeitpanka un/vai poppanka grupa “The Offspring”! Laiks – 2025. gada 5. oktobris, vieta – “Arēna Rīga”.