"Borowa Mc" aicina uz jubilejas koncertu Latgales vēstniecībā "Gors"

© Publicitātes foto

Savulaik populārā grupa “Borowa Mc” 19. oktobrī aicina uz savu 20 gadu jubilejas koncertu – šoreiz dzimtajā pusē, Latgales vēstniecībā “Gors”.

“Boroviešu” jubilejas koncertā, kurā kā viesi piedalīsies jauniešu ansamblis “Skonai”, skanēs grupas populārākās dziesmas “Vysskaistuokai meitiņai”, “Maņ navajag”, “Iededzies par Latviju” u.c., taču arī retāk skanējuši gabali, kuri ir mīļi un būtiski pašiem mūziķiem.

“Divdesmit gadi mūzikā - tas liekas cienījams vecums, kad ir ko atcerēties. Kā sākām, kā rakstījām pirmās dziesmas, spēlējām pirmos koncertus un nespējām noticēt, ka mūsu dziesmas spēlē pa radio. Kopš tiem laikiem tapis desmitiem jaunu dziesmu, simtiem koncertu un tūkstošiem atmiņu. Bet, no otras puses, mums aizvien tik daudz ideju jaunām dziesmām un projektiem,” prāto grupas līderis Aigars Runčis. “Šo gadu laikā mūs klausītāji ir lutinājuši ar savu mīlestību un uzmanību, un mēs esam devuši savu enerģiju un mīlestību atpakaļ. Jubilejas koncerts arī būs tieši tāds - atskats uz paveikto, bet ar domām par rītdienu.”

Grupa “Borowa Mc” dibināta 2004. gadā, izdevusi trīs studijas albumus. Pašlaik “boroviešu” rindās darbojas Aigars Runčis, Guntra Kuzmina-Jukna un Ingars Gusāns.

Izklaide

Grupa “Labvēlīgais tips” turpina ievērot savas gadumijas svinēšanas tradīcijas un izziņojusi vairākus (to skaits papildinās) Vecgada šovus, kas no 26. līdz 31. decembrim norisināsies Liepājā, Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā.

Svarīgākais