"Labvēlīgais tips" ielūdz uz Vecgada šoviem

© Pēteris Bērziņš

Grupa “Labvēlīgais tips” turpina ievērot savas gadumijas svinēšanas tradīcijas un izziņojusi vairākus (to skaits papildinās) Vecgada šovus, kas no 26. līdz 31. decembrim norisināsies Liepājā, Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā.

“Labvēlīgais tips” gaidāmo koncertu programmu raksturo īsi un kodolīgi - vienkārši kolosāls koncerts, kā arī aicina godam aizvadīt trakulīgo Zaļā Koka Pūķa gadu un vēl godīgāk sagaidīt Čūskas gadu. ““Labvēlīgā tipa” dalībniekiem, kā zināms, nav sveši labas veselības uzturēšanas termini, tādēļ viņi zina teikt, ka šādi koncerti decembra mēnesī dos ļaudīm tik nepieciešamo C un D vitamīnu devu, turklāt komfortablos apstākļos - labi apkurinātās un nosiltinātās Latvijas koncertzālēs,” koncertus reklamē “labvēlīgo” ar C un D vitamīniem apveltītie PR speciālisti.

Koncertos tiks piedāvāta divdaļīga muzikāli izklaidējoša programma ar obligātu bufetes pauzi, “lai ikviens spētu nofokusēties savas veselības uzturēšanai atbilstošā veidā.” Pirmajā koncertprogrammas daļā grupa piedāvās dinamisku šā gada pārskatu par būšanām un nebūšanām mūsu valstī, savukārt otrajā daļā pēc fokusēšanās pauzes sekos piedāvājums aizmirst par sēdvietu numuriem uz biļetēm un ļauties pilnvērtīgam svētku priekam kopējā deju placī.

26. decembrī “labvēlīgo” koncertšovs ieradīsies “Lielajā dzintarā” Liepājā, 28. decembrī pārcelsies uz Latgales vēstniecību “Gors” Rēzeknē, 30. decembrī priecēs tautu Vidzemes koncertzālē Cēsīs, bet Vecgada vakarā palīdzēs noslēgt 2024. gadu Ķīpsalas hallē Rīgā sanākušajiem. Starp citu, interese par pasākumiem bijusi tik liela, ka grupai jau nācies izsludināt papildkoncertus - Liepājā un Cēsīs dienas vidū ielikts vēl pa vienam šovam.

Kopā ar tautu dzīves svētkus svinēs: Andris Freidenfelds jeb Fredis (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņi), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņi) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

Izklaide

Grupa “Labvēlīgais tips” turpina ievērot savas gadumijas svinēšanas tradīcijas un izziņojusi vairākus (to skaits papildinās) Vecgada šovus, kas no 26. līdz 31. decembrim norisināsies Liepājā, Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā.

Svarīgākais