Dziesminieks Aldis Kolosovs duetam piesaista Sniedzi Prauliņu

© Publicitātes foto

“Mūsdienās daudzi uzskata televizoru teju par prastas gaumes simbolu un pat lepojas, ka viņu mājās tāda nav. Šajā gadījumā televizors ir iedvesmojis dzeju un mūziku kā aktīvs elements divu cilvēku attiecībās. Viss atkarīgs, kā to paskatās,” tā tiek pieteikta Alda Kolosova dziesma.

Dziesminieks Aldis Kolosovs un Sniedze Prauliņa piedāvā video dziesmai “Televizors” ar Kārļa Vērdiņa vārdiem. Tā ir no Alda albuma “Neesam sīkumaini”, un šo skaņdarbu viņš iedziedājis kopā ar Sniedzi Prauliņu. Pavadošā grupa - ģitārists Edgars Rubenis, Edgars Šubrovskis pie basa un sitaminstrumentālists Niks Moss Rodžerss, savukārt klavieres spēlē autors pats. Teksta video pamatā ir abu solistu fotosesija, televizors gan palicis aizkadrā...

Pieteikta arī neliela tūre - Aldis ar jau minētajiem mūziķiem 19. oktobrī uzstāsies mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivālā “Zemlika” Durbē, 31. oktobrī kultūrtelpā “M/Darbnīca” Rīgā, bet 25. janvārī mākslas telpā “Mala” Cēsīs.

Aldis Kolosovs ir pieredzējis mūziķis un jauns dziesminieks, kurš sacer dramaturģiskas dziesmas, bet ikdienā viņš spēlē klarneti orķestrī “Rīga” un pasniedz tās spēli bērniem mūzikas skolā. Runājot par žanriem, tad Alda mūzikā varot sadzirdēt gan pagājušā gadsimta 30. gadu artistiskumu, gan 60. gadu roku, gan varbūt pat franču šansona vai aktierdziesmu piesitienu.

Izklaide

Grupa “Labvēlīgais tips” turpina ievērot savas gadumijas svinēšanas tradīcijas un izziņojusi vairākus (to skaits papildinās) Vecgada šovus, kas no 26. līdz 31. decembrim norisināsies Liepājā, Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā.

Svarīgākais