"Singapūras Satīns" jaunajā videoklipā iejūtas metālistu tēlos

© Publicitātes foto

Viena no šā brīža aktuālākajām un klausītākajām pašmāju repa apvienībām “Singapūras Satīns” laiduši klajā pērn izdotā albuma “Super” papildināto versiju “Super Duper”, kuru stiprinājuši ar jaunu videoklipu. Tajā mūziķi iejūtas sev ļoti netipiskos tēlos, par kuriem var pārliecināties, jau ieskatoties fotosesijas tēlos – jā, tie ir viņi, “Singapūras Satīns”!

Albuma pavadošais singls ir “Moonshine”, kam iznākusi arī video versija, ļaujot “Singapūras Satīna” dalībniekus iepazīt pavisam jaunos tēlos - kaut kas starp skandināvu blekmetālistiem, somu Villes Valo grupu “HIM” un leģendārajiem “Kiss” ar stilizēto grupas logo “death metal” grupu stilā. “Moonshine” mūzikas video režisors ir Kristaps Deičs, bet to producējusi Elizabete Šukste.

“Mums bieži vaicā, kas mēs būtu, ja mēs nebūtu reperi - videoklipā “Moonshine” uz šo jautājumu ir atbildēts. Mēs būtu metālisti un vampīri, tas vienmēr licies pašsaprotami!” skaidro “singapūrieši”. Dziesma gan ir viņu ierastajā stilā, repa faniem no kadros redzamajām ķēdēm un kapu krustiem baidīties nav iemesla.

“Priecāsimies visus vecos, jaunos fanus, reperus, metālistus un vampīrus satikt mūsu gaidāmajos lielkoncertos 16. un 17. aprīlī koncertzālē “Palladium” - solām vēl noslīpētāku un grandiozāku šovu, izmeklētu setlisti gurmāniem un negaidītākos specefektus! Tiekamies!” aicina “Singapūras Satīns”.

Svarīgākais