Rīgā svētdien notiek Baltijā vēl nebijusi starptautiska izstāde

© f64.lv, Kaspars Krafts

Šodien no plkst.10 Rīgas izstāžu centrā "ATTA Centre" notiks starptautiskā frizieru un bārddziņu izstāde "Baltic Barber Expo", informē pasākuma rīkotāju pārstāve Jeļena Safronova.

Izstādes apmeklētājiem būs pieejama daudzveidīga pasākuma programma. Uz galvenās skatuves visas dienas garumā notiks meistarklases, ko vadīs bārddziņi un friziermākslas meistari no visas pasaules, vēsta pārstāve.

Viena no skatuvēm būs veltīta sacensībām, kurās tiks noteikts labākais bārddzinis un frizieris divās kategorijās - speciālistiem ar stāžu mazāku par trīs gadiem - "Svaigās asinis" un pieredzējušiem profesionāļiem "Eksperta līmenis". Katras kategorijas uzvarētājs saņems naudas balvu, sponsoru dāvanas un titulu "Labākais bārddzinis 2024". Sacensību tiesnešu vidū būs starptautiski nozares eksperti no Beļģijas, Nīderlandes, Kanādas, Itālijas, Bulgārijas un citām valstīm, informē pārstāve.

Līdztekus sacensībām visas dienas garumā darbosies izstāžu zāle, kur apmeklētāji varēs iepazīties ar vadošajiem vīriešu kosmētikas zīmoliem, instrumentiem un aprīkojumu.