Grupa "bet bet" jau piesaka Ziemassvētkus

© Publicitātes foto

Pērn decembrī grupa “bet bet” ar programmu “Ziemassvētkos” sasniedza savdabīgu rekordu, nospēlējot 12 (!) koncertus vienā koncertzālē. Nu laiks šo pieprasīto programmu izrādīt arī plašākai auditorijai, tādēļ, sākot ar 1. decembri, grupa dosies vērienīgā tūrē, kura turpināsies līdz pat 30. decembrim, uzstājoties Cēsīs, Ogrē, Jēkabpilī, Kuldīgā, Liepājā, Ventspilī un citur.

Grupas “bet bet” koncertprogrammā iekļauti Ziemassvētku laikam piestāvoši hiti: “Nakts”, “Circenīša Ziemassvētki”, “Ticot, mīlot un gaidot”, “Eglīte”, “Burvīga nakts”, “Vēl viens gads ir beidzies” un daudzas citas dziesmas, kuras nodrošinās ziemas sezonai atbilstošu gaisotni. Visu dziesmu aranžējumi veidoti no jauna, turklāt priekšnesumu papildinās krāšņas videoprojekcijas. Koncertu īpašais viesis būs Rīgas Doma kora skolas 2. klases audzēknis un bērnu vokālās grupas “Dzeguzīte” dalībnieks Georgs Rukmanis-Počs, kura dalība programmā jau izskanējušajos koncertos uzņemta ar ovācijām. “Georga oriģināldziesma “Gliemezītis” jau vien ir ko vērta, kur nu vēl dueti ar Zigfrīdu Muktupāvelu!» norāda mūziķi.

Pirmais koncerts - 1. decembrī Koncertzālē “Cēsis”.

Pirms un pēc koncertiem būs iespējams iegādāties grupas 60 dziesmu nošu grāmatu, albumus, Guntara Rača jaunāko grāmatu un populārākās dzejoļu grāmatas no sērijas “365”, dzejoļu grāmatiņu “Reiz Ziemassvētkos”, kā arī Ziemassvētku dziesmu un dzejoļu “Zelta izlasi” ar klasiskajiem Jāņa Poruka, Raiņa, Jāņa Ziemeļnieka, Imanta Ziedoņa un Ojāra Vācieša dzejoļiem, tautasdziesmām, skaitāmpantiem un dziesmu vārdiem. Īpaši koncertiem par godu atkal būs iespēja iegādāties visu laiku pieprasītāko grupas Ziemassvētku CD “Burvīga nakts”, kas daudzus gadus nebija pieejams un kas ieskaņots kopā ar Jāzepa Mediņa Mūzikas skolas zēnu kori. “Albumā kurā atrodama Ziemassvētku laika pasaules klasika un oriģināldziesmas, ko kurām daudzas izskanēs arī gaidāmajos koncertos.” Pilns Ziemassvētku komplekts!

Atgādinājumam: grupā “bet bet” muzicē: Zigfrīds Muktupāvels (vijole, klavieres, ģitāra, balss), Guntars Račs (sitamie instrumenti, dzejoļi, balss), Uģis Tirzītis (ģitāra, balss) un Andris Alviķis (bass, balss).

Svarīgākais