Novikovs izdod efektīgu dziesmu ar Sabīnes Berezinas piedalīšanos

© Publicitātes foto

Leģendārais grupas “Rebel” ģitārists Igors Novikovs sadarbībā ar Igoru Lingu un Sabīni Berezinu beidzot izdevis ilgi solīto jauno dziesmu “Atmiņu ceļš”, kuras stāstījumu papildina izteiksmīgs video klips.

Arī dziesmā “Atmiņu ceļš” Igors Novikovs priecē ar savu blūzīgo ģitāras spēli a’la Garijs Mūrs, tomēr šoreiz īpašas uzslavas pelnījusi Sabīne Berezina - kas to būtu domājis, ka viņas tembrāli dziļā balss tik labi piestāv blūzam! Starp citu, par to Sabīne jau esot saņēmusi neskaitāmus komplimentus no klausītājiem. Stāsta Igors Novikovs: “Pie dziesmas “Atmiņu ceļš” visi strādāja ar lielu atdevi. Īpaši jāsaka paldies [skaņu inženierim] Edijam Gņedovskim un Sabīnei Berezinai. Viņi šajā dziesmā ielika ļoti daudz no sevis un tāpēc jau tā dziesma sanāca tik jaudīga. Daudzi, kas dziesmu jau dzirdējuši, nebeidz brīnīties un slavēt Sabīni - viņa šajā dziesmā ir parādījusi savas balss plašās iespējas.”

2025. gadā grupas “Rebel” dibinātājam Igoram Novikovam apritēs 65 gadi, kam par godu tiek plānots jubilejas koncerts, kurā, protams, tiks izpildīti leģendārās grupas “Rebel” repertuārs, taču arī jaunas dziesmas, kuras top sadarbojoties ar Igoru Lingu un dažādiem izpildītājiem. Šobrīd abi Igori un Sabīne turpina strādāt studijā pie jaunām dziesmām, lai pavasarī varētu izlaist albumu un sarīkot arī jau minēto Igora Novikova jubilejas koncertu.