"Sub Scriptum" kopā ar Ozolu pārsteidz fanus ar inovatīvu videoklipu

© Publicitātes foto

Šogad jau vairākkārt vēstīts par indīroka grupu “Sub Scriptum” un viņu trakajām idejām, kuras tiek pārvērstas realitātē. Mūziķi atkal ir gatavi pārsteigt, piedāvājot jaunu dziesmu kopā ar Ozolu un jokainu videoklipu.

Dziesmas “Par daudz” videoklipa izveidei piesaistīta prasmīga komandu ar oriģinālām radošajām idejām. Noklausoties dziesmu, videoklipa režisors Reinis sapratis, ka “klipam būs jāspēj turēt līdzi tās enerģijai, un “Sub Scriptum” un Ozols noteikti nav no tiem, kas baidās no drosmīgām un trakām idejām.”

Videoklipa operators Ritvars Bluka stāsta: “Filmēšanas procesa laikā man sen nebija bijusi tāda izdevība tik sirsnīgi izsmieties! Bija lieliski, ka mēs kopīgi nonācām pie šīs idejas, kas tādai jaunai grupai kā “Sub Scriptum” tik ļoti piestāv. Beigās mums izdevās radīt patiesi neparastu videoklipu ar izcilu humora piesitienu. Turklāt Reinis Ūbelis ir viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes režisoriem ar kuru kopā ir patīkami strādāt!”

Jāatgādina, ka gada sākumā “Sub Scriptum” iepirkšanās centrā publiski ierakstīja EP “Sub būris”, kur būdami četru dienu laikā sarakstīja četras dziesmas, tostarp arī dziesmu “Par daudz”, kas tapusi sadarbībā ar reperi Ozolu.

“Mūsu laikmetā pārāk bieži nākas saskarties ar smagiem pārbaudījumiem, kad šķiet, ka fiziski ar to nespēsim tikt galā, un tas neizbēgami noved mūs pie lūzuma punkta. Šīs dziesmas būtiskākais vēstījums ir nepadoties - pat tad, kad liekas, ka vieglāk ir ļauties izmisumam un nogrimt,” stāsta grupas “Sub Scriptum” solists Kristers Rudzītis.

Izklaide

Šo svētdien, 13. oktobrī ar koncertu Cēsu koncertzālē aizsāksies koncertprogramas “Auznieks. Bēthovens. Vēberns” atskaņojumi visā Latvijā. Stīgu kvartets “Sponte” ir sagatavojis īpašu programmu, kurā līdzās Ludviga van Bēthovena un Antona Vēberna stīgu kvartetiem klausītājiem tiks atskaņots arī šogad tapušais mūsu pašu Krista Auznieka darbs “Rose of Vision I”.