"Kautkaili" nāk klajā ar jaunu dziesmu un krāsainu klipu

© Publicitātes foto

Grupa “Kautkaili” jeb Kristīne Pāže, Didzis Bardo un Krists Krūskops laiduši klajā jaunu singlu “Palaid vaļā”, kas ir jaunākais grupas veikums kopš pērn mūzikas kritiķu ļoti augsti vērtētā debijas albuma “Personas kods”.

“Ikdienā krietni par daudz laika tērējam prātuļojumos “par un ap” tā vietā, lai beidzot mestos iekšā savas dzīves piedzīvošanā. Palaid vaļā!” mudina grupas soliste un dziesmu autore Kristīne Pāže.

Ja stilistiski dziesma “Palaid vaļā” grupas daiļrades pielūdzējus nepārsteigs, tad videoklips gan - tas ir ļoti… krāsains. To veidojuši režisors Elvijs Pārpucis, producente Ināra Šumeiko un studija “film naked”. “Ar grupas dalībniekiem esmu pazīstams jau sen, tāpēc tas bija tikai laika jautājums kad mēs kaut ko radīsim kopā. Šis ir tas, ko mums visiem kopā ir izdevies sameistarot,” norāda Elvijs.

Pēc aktīvas koncertdarbības šovasar, “Kautkaili” gatavojas savam nākamajam lēcienam - 29. janvārī grupa uzstāsies koncertzālē “Palladium”. Šis būs līdz šim vērienīgākais grupas koncerts, uz kuru aicināti gan tie, kuri grupas muzikālo “personas kodu” jau iepazinuši, gan arvien jaunu un dziļu iespaidu meklētāji. Koncertā tiek solītas arī pavisam jaunas dziesmas no nākamajā gadā gaidāmā albuma.

Izklaide

Zemgales Tūrisma asociācija izsludinājusi balsošanai nomināciju "Zemgales Zelta dukāts 2024", lai noteiktu šā gada iecienītāko un aktīvāk apmeklēto tūrisma objektu, informē asociācija.

Svarīgākais