Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Basketbola klubs "VEF Rīga" ar Gustavo palīdzību ticis pie savas himnas

© f64

Mūziķa Gustavo trešais singls "Mūsu soļi" no topošā albuma "3. elpa" tiek pasludināts par oficiālo basketbola kluba "VEF Rīga" dziesmu. Tās pirmatskaņojums notiks trešdien, 14.oktobrī, Arēnā Rīga basketbola kluba "VEF Rīga" VTB Vienotās līgas spēlē pret Kazaņas "Unics".

Gustavo un "VEF" satikšanās nav nejauša. Mūziķis, kurš producējis Latvijas slavenākās grupas "Prāta Vētra" jaunāko plati, ar saviem darbiem ir ne tikai pierādījis, ka ir līderis, bet arī aizrāvis ļaužu tūkstošus, kuri Gustavo paustajās idejās un vērtībās saklausījuši sevi. Savukārt "VEF" basketbola laukumā vienmēr tiecies pēc augstākajiem sasniegumiem, demonstrējot neatlaidību un piemēru citiem.

"VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa: "Pieņemot lēmumu, ka Vefiņam nepieciešama sava dziesma, ne mirkli nešauboties vērsāmies pie Gustavo. Esmu gandarīta par sadarbību un pārliecināta, ka dziesma iedvesmos komandu uzvarām un patiks arī "VEF" līdzjutējiem.".

"Mūsu soļi" stāsta par mērķtiecību, drosmi un ticību saviem spēkiem. Gustavo: "Ja kāds vēlas mainīt savu apkārtni, tad, pēc manām domām, to var panākt, pirmām kārtām veicot pārmaiņas sevī. Ticu, ka mērķa apzināšanās vairo enerģiju, pretējā gadījumā sanāk peldēt pa straumi".