Jenny May ar jaunu singlu gatavojas skatuves jubilejai

© Publicitātes foto

Kad rudens svaigi pieklauvējis pie durvīm un jau sāk lūkoties uz ziemas pusi (vismaz pieslēgtās apkures ziņā…), dziedātāja Jenny May nākusi klajā ar jaunu singlu “Saki jā!”. Šoreiz tas radīts kopā ar grupu.

Optimistiskajai un dzīvespriecīgajai dziedātājai Jenny May (īstajā vārdā Maija Stuģe) jau ilgāku laiku pa galvu dauzoties dažādas melodijas un vārdi jaunām dziesmām, un, sanākot kopā ar grupas puišiem un šīm ideju dauzonībām pieplusojot vēl klāt arī viņu radošo pienesumu, radusies pavisam jauna kompozīcija “Saki jā!”, kura vēl ir ar vasaras vieglumu, dejiskumu un gaišumu.

Šoreiz pie dziesmas mūzikas autoriem bez pašas Jenny May pierakstīta vesela komanda - Pauls Arnicāns, Oskars Kurdeko, Didzis Soste un Māris Orehovs. Teksts gan ir pašas dziedātājas radīts. “Kad radošais process ir pavēries jeb, kad mūza atkal ir klātesoša, ir tikai jādara. “Saki jā!” ir par spēju ieraudzīt iespējas, kuras dažkārt nemanām vai ignorējam,” tā par jaunāko singlu saka pati Jenny May.

Nākamgad Jenny May plānojusi ar nedaudz lielāku vērienu nosvinēt savus 20 gadus uz skatuves - tam par godu 21. septembrī jau rezervēta VEF Kultūras pils, bet līdz tam viņa solās noteikti priecēt klausītājus ar vēl jauniem singliem.