Gatavojoties lielkoncertam, "pienvedēji" izdod jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Pieredzes bagātā grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” laidusi klajā savu jaunāko veikumu – dziesmu “Karuselis”. Ko par to teikt? Tipisks “pienvedēju” gabals ar grupu “Placebo” nedaudz atgādinošām ģitārām.

Dziesmas “Karuselis” mūzikas un teksta autori ir visi grupas “Pienvedēja piedzīvojumi” dalībnieki, bet producents, tāpat kā iepriekšējam albumam, ir grupas bundzinieks Pēteris Lunde. “Karuselis” ir otrais vēstnesis no nākamgad gaidāmā jaunā studijas albuma. Dziesmai tapis arī videoklips, kurā piedalās aktieri Madara Kalna un Hugo Puriņš, tas filmēts izklaides parkā “Avārijas brigāde”.

“Jaunā dziesma atspoguļo šī brīža straujo skrējienu jeb karuseli - attiecības, darbs, hobiji, veiksmes, grūtību un baiļu pārvarēšana. Mums atliek tikai divas iespējas: stingri turēties un ļauties karuselim vai nekāpt tajā vispār,” dziesmu komentē Pēteris Lunde.

Jau šo piektdien, 11. oktobrī, “Pienvedēja piedzīvojumi” aicina klausītājus uz savu 30 gadu jubilejas koncertu koncertzālē “Palladium”, kurā divu stundu garā koncertprogrammā tiks nospēlēti visi grupas lielākie hiti. Koncertā izskanēs arī jaunākās dziesmas - “Fizikas likums” un “Karuselis”.

Izklaide

Kamēr daudzi jaunie izpildītāji teju vai sacenšas, kurš izdomās sev pārgudrāku (un rietumnieciskāku) skatuves vārdu, dziedātāja Ance Sirsone sevi pieteikusi ar latvisku un “puķainu” pseidonīmu – Dālija Astere.