Gatavojoties arēnas lielkoncertam, Gustavo izdod jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Mūzikas producents un izpildītājs Gustavo, gatavojoties savam  līdz šim lielākajam un dinamiskākajam koncertšovam “Arēnā Rīga”, izdevis jaunu skaņdarbu “Jāshēmo”.

Gustavo arēnas šovs “Tagad tikai sākās” notiks 6. decembrī, un tā solās būt repera līdz šim dinamiskākā un dramaturģiskiem pavērsieniem bagātākā koncertprogramma. Koncerts tiks veltīts piektajam studijas albumam “Tagad tikai sākās”, kā arī izpildīti Gustavo spilgtākie hiti.

“Arēnas šova scenogrāfijas koncepciju un īpaši sagatavotas, noskaņām bagātas video vizualizācijas rada mans draugs un kolēģis - režisors Papa Chi. Spriežot pēc tā, kas top, nebeidzu būt pārsteigts par to, kā viņš arvien spēj atrast negaidītus un neordinārus risinājumus, lai paspilgtinātu koncerta dinamiku, dzēšot robežu starp realitāti un notiekošo uz milzu ekrāniem. Ir prieks redzēt, kā mūsu ambīcijas radīt uz ilgu laiku atmiņā paliekošu šovu soli pa solim materializējas,” priecājas Gustavo. “Ir skaidrs, ka mēs virzāmies uz pasaules mēroga repa šovu, kurā ir pārdomāta ikviena nianse gan skanējuma un viesmākslinieku daudzveidības, gan horeogrāfijas ziņā.”

Lai gan koncerta nosaukums ir “Tagad tikai sākās” un tas veltīts Gustavo pēdējam studijas albumam, koncertā varēs dzirdēt arī jaunāko Gustavo skaņdarbu “Jāshēmo”.

“Manī jau sen urdēja ideja, ka caur personisku stāstu, dziesmas formā varētu apskatīt dažus Latvijas mūzikas uzņēmējdarbības kutelīgos aspektus, par kuriem bieži tiek runāts kuluāros. Nonācu līdz muzikālām atsaucēm bagātam skaņdarbam, kurš simbolizē neatlaidību, vērīgumu un ambīcijas. Pat nezinu, vai bez šīm izpausmēm būtu iespējams ilgstoši strādāt nozarē un savā darbībā apvienot gan radošo, gan organizatorisko mūzikas aroda pusi,” jauno gabalu intriģējoši komentē pats tā autors.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais