Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies Džastins Timberleiks

© Publicitātes foto

Šīs nedēļas karstākā ziņa ar pasaules popmūzikas elpu mūsu reģionā - Tallinas Dziesmu svētku estrādē nākamā gada 9. jūnijā uzstāsies pasaules mēroga superzvaigzne Džastins Timberleiks!

Šogad Justin Timberlake atgriezās uz skatuves pēc piecu gadu pārtraukuma, izdarot to ar triumfāliem panākumiem un dziesmām no sava pēc skaita sestā studijas albuma “Everything I Thought It Was”. Tajā iekļautas 18 pilnīgi jaunas dziesmas, tostarp radiostacijās popularitāti guvušie singli “Selfish” un “No Angels”. Albums ātri vien iekaroja mūzikas topu virsotnes, tāpēc Timberleiks var drošu sirdi doties apjomīgā koncerttūrē - “The Forget Tomorrow” globālā tūre piestās vairāk nekā 50 pilsētās visā pasaulē. Publiskā biļešu tirdzniecība uz Tallinas koncertu sāksies piektdien, 27. septembrī plkst. 10.00, “Biļešu serviss” tīklā.

Džastins Timberleiks ir daudzpusīgs mākslinieks, mūziķis, ierakstu producents, dziesmu autors un aktieris. Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 54 miljoni albumu eksemplāru un 63 miljoni singlu visā pasaulē, bet vēl papildu 70 miljoni ierakstu pārdoti kā grupas “N Sync” vadošajam dalībniekam. Timberleiks ieguvis “Grammy” balvas dažādu žanru kategorijās - popmūzikā, deju mūzikā un “r&b”, tostarp par veiksmīgajiem solo albumiem “Man Of The Woods”, “The 20/20 Experience”, “FutureSex/LoveSounds” un debijas solo albumu “Justified”, kā arī par sadarbībām ar Jay-Z. Vēl jāpiebilst, ka viņa mūzika audio un video straumēšanas platformās visā pasaulē atskaņota vairāk nekā 23 miljardus (!) reižu.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais