Humoršovam "Nu, nopietni?" pievienojas Anete Bendika

© Publicitātes foto

Uz nedēļas aktualitātēm balstītais humora šovs “Nu, nopietni?” no 28. septembra sestdienu vakaros atgriežas kanālā TV3. Humoristu komandā būs vērā ņemams papildinājums.

Arī jaunajā sezonā skatītājus gaida aktuālo politikas, sadzīves un sabiedrības dzīves notikumu apskats. Šova radošo komandu šajā sezonā papildinās improvizācijas teātra aktrise un komiķe Anete Bendika. Anete improvizācijas teātrī darbojas jau 15 gadus, un šova kolektīvs viņai jau ir pazīstams no citām kopīgām sadarbībām. Šovā Anete ienesīs arīdzan savu redzējumu un piedāvās jaunas radošas idejas. “Pat uz visnopietnākajām situācijām vajag paraudzīties ar humoru, lai saglabātu veselo saprātu. Ņemot vērā, ka komanda ir tik radošiem cilvēkiem bagāta, domāju, ka būs aizraujoši strādāt kopā,” saka Anete.

Ja par citiem, tad Rūdols Kugrēns ik nedēļu nāks klajā ar pavisam subjektīvu nedēļas svarīgāko notikumu kopsavilkumu, Māra Sleja šajā sezonā centīsies sevī meklēt kādus jaunus talantus, bet visus procesus un aktualitātes, neatraujot acis no sava TV ekrāna, neiztrūkstoši komentēs pensionāru pāris Dzintra un Artūrs.

Dalību amizantajā almanahā turpinās arī aktieris un improvizators Jurijs Djakonovs un TV personība Mārtiņš Spuris, kuri šova komandai pievienojās jau aizvadītajā sezonā. Viņu ziņā šoruden būs īstenās latviskās dzīvesziņas meklējumi, piemēram, kāds tad ir un kādam būtu jābūt “īstenajam latvietim”; vai par latvieti sevi drīkst saukt cilvēks, kurš necīnās ar odiem un kurš neapdomīgi citam izpauž labākās sēņu vietas; vai latvietim ir jāprot, neatraujot zīmuli no papīra, vienā vilcienā uzzīmēt auseklīti u.tml.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.