Mārtiņš Kanters velta dziesmu sievai Žanetei

© Publicitātes foto

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Dziesmu „Tu šorīt izskaties tik skaista” vārdu un mūzikas autors ir pats Mārtiņš Kanters, savukārt tās aranžējumu veidojis Jānis Čubars. Ierakstā piedalījušies tādi mūziķi kā Modris Laizāns, Māris Vitkus, Edijs Šimiņš, Kristaps Rullis un Monta Čubare.

„Dzīves laikā mēs visi piedzīvojam kāpumus un kritumus, bet svarīgākais, lai mums līdzās ir kāds, kas var padot roku un palīdzēt mums piecelties, lai mēs atkal mirdzētu,” prāto Mārtiņš. “”Tu šorīt izskaties tik skaista” ir īpašs veltījums manai sievai Žanetei (starp citu, viņa redzama arī videoklipā). Šo dziesmu sarakstīju, lai padarītu mūsu dienu skaistāku, un tas izdevās!”

Pašlaik Mārtiņš Kanters aktīvi strādā pie jaunā albuma un arī koncertprogrammas ar nosaukumu „Vēstulēs”. Albuma prezentācijas koncerts notiks 26. oktobrī kultūras centrā „Ulbrokas Pērle”.

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.