Aicina pieteikties dziesmu rakstīšanas nometnei "RigaLive"

© Publicitātes foto

“Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas mūzikas eksports” jeb “Music Latvia” aicina mūziķus, dziesmu tekstu autorus, izpildītājus, komponistus un producentus pieteikt savu dalību jubilejas – desmitajā – dziesmu rakstīšanas nometnē “RigaLive”, kas notiks no 12. līdz 14. novembrim.

“RigaLive” ir starptautiska dziesmu rakstīšanas nometne, kurā piedalās mūziķi, komponisti un producenti no dažādām valstīm un ar atšķirīgu muzikālo pieredzi. Tā ir unikāla sadarbības platforma, kas piedāvā iespēju strādāt komandā un radīt jaunus skaņdarbus, šajā sadarbībā apvienojot dažādus žanrus, stilu un pieredzi. “RigaLive” jau kļuvis par nozīmīgu notikumu Latvijas un arī starptautiskajā mūzikas industrijā, sniedzot tās dalībniekiem platformu, lai radītu mūziku, kas spēj sasniegt plašu auditoriju gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām.

Nometnēs ir piedalījušies gan vietējie, gan ārvalstu mūziķi, radot nu jau simtiem jaunu dziesmu, no kurām daudzas ir kļuvušas par radio hitiem.

“Mēs esam ārkārtīgi lepni, ka “RigaLive” nometne notiks jau desmito reizi!” priecājas “Music Latvia” izpilddirektore, “RigaLive” idejas autore Komentē Agnese Cimuška-Rekke. “Šī sesija būs īpaša, jo esam redzējuši, cik lielu ietekmi šī platforma ir atstājusi uz Latvijas mūzikas skatuvi, kā arī uz starptautisko sadarbību. Regulārās atsauksmes no dalībniekiem - gan vietējiem, gan ārzemju - liecina, ka “RigaLive” ir kļuvusi par nozīmīgu un iedvesmojošu vietu radošu ideju attīstībai. Mēs priecājamies, ka dalībnieki var ne tikai radīt jaunu mūziku, bet arī veidot profesionālas attiecības un apgūt jaunākās tendences no nozares līderiem.”

Pieteikšanās “RigaLive” ir atvērta līdz 1. oktobrim (pieteikšanās anketu var atrast internetā). Dalības maksa ir 100 eiro, apstiprinātie dalībnieki tiks paziņoti līdz 10. oktobrim.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais