Gustavo jau gatavojas nākamajam sadziedāšanās lielkoncertam

© Publicitātes foto

Lai gan vēl nav pat īsti noslēgusies šī vasara, koncertu organizatori jau gatavojas nākamajai: nākamā gada vasaras koncertu sezonu atklās 4. Lielais koncerts Mežaparka Lielajā estrādē, kas notiks 31. maijā.  Jau pat sākta biļešu tirdzniecība!

Jau ceturto gadu grandiozā koncertā Mežaparkā uz vienas skatuves pulcēsies populāras latviešu mūzikas zvaigznes no dažādiem muzikāliem žanriem - gan estrādes pārstāvji, gan klasiskās mūzikas profesionāļi, kas kopā ar skatītājiem radīs vērienīgus populārās mūzikas sadziedāšanās svētkus. Programmu, kā ierasts, veidos tautā pazīstamas dziesmas jaunās aranžijās un dažādas muzikālās sadarbības.

Koncerta galvenais dalībnieks - Latvijā vislielākais skatītāju kopkoris, kas kopā ar īpaši pasākumam izveidotu Lielā Koncerta bigbendu un stīgu orķestri diriģenta Jāņa Ivuškāna vadībā radīs nebijušu skanējumu pasākuma daudzveidīgajai programmai.

“Saņemot daudz aizkustinājuma pilnas atsauksmes par iepriekšējo Lielo Koncertu programmām, arvien secinu, ka mūsu radošajai komandai izdevies uziet veidu, kurā praktiski ikkatrs priekšnesums apvieno divus pretpolus - pārsteigumu un iespēju vēlreiz izbaudīt ko ļoti labi pazīstamu un sirdij tuvu. Ikviens Lielā Koncerta apmeklētājs, izdzirdot kādu sen zināmu dziesmu, nekad īsti nezina, kura no populārās mūzikas zelta fonda dziesmām būs nākamā, kurš no Latvijas mūzikas talantiem to izpildīs un kāds tai būs pavadījums vai vizuālais noformējums. Arī šogad darīsim visu, lai šādi sirdij tuvi pārsteigumi ir katrā priekšnesumā,” stāsta koncerta muzikālais vadītājs Arstarulsmirus, hiphopa aprindās vairāk pazīstams kā Gustavo.

4. Lielais Koncerts plānots ar vērienīgu scenogrāfiju un vizuālajiem efektiem, kuru autors ir Papa Chi. “Šis koncerts solās būt īpaši pārsteigumu bagāts. Droši varu apgalvot, ka viss koncerts sastāvēs tikai no pārsteigumiem. Gan ar supermīlētu mūziķu nebijušiem iznācieniem, gan oriģinālām rokādēm - kad izpildītāji un autori apmainās ar skaņdarbiem un rodas mīļākās dziesmas jaunās garšās un emocijās. Būs arī pārsteidzoša skatuve ar oriģinālu māksliniecisko un vizuālo saturu. Šī solās būt lielākā gada emociju doza!” tā Papa Chi.

Izklaide

Ar jaunu singlu “24/7” klajā nākuši klajā šova “X-Faktors” dalībnieki no grupas “Bekars”. Kā jau to viegli noprast pēc dziesmas nosaukuma, tajā tiek apdziedāta ikdienas steiga.

Svarīgākais