"Papīra lidmašīnas" izdod dziesmu par ilgošanos

© Publicitātes foto

“Mirklis vēsturē” – tā sauc piekto singlu no grupas “Papīra lidmašīnas” debijas albuma “Turbulence”, kas nu ar jauniem akcentiem nodots klausītāju vērtēšanai.

“Dziesma “Mirklis vēsturē” ir par ilgošanos, par māju sajūtas meklēšanu un ticību, ka agrāk vai vēlāk nonākam tur, kur mums lemts būt. Esot prom no mājām koncertos, darbos, ilgojos pēc sievas un bērniem. Regulāri saku - “drīz jau būšu klāt”. Tas ir kā solījums, ka būšu klāt, kad vajadzēs. Tagad tas skan arī dziesmā. Laiks iet uz priekšu, un viss reiz būs tikai mirklis vēsturē,” savos prātojumos par dziesmu dalās “Papīra lidmašīnu” vokālists Rihards Bērziņš.

Grupas debijas albums “Turbulence” tika izdots maijā. “Protams, albumā ir dziesmas par mīlestību, jo mīlestība ir tā, kas mūs iedvesmo visvairāk. Bet ir dziesmas arī par, piemēram, sociālo tīklu tumšo pusi, par tuva cilvēka zaudēšanu, par nepadošanos, par ballēšanos. Tādēļ albums ir diezgan daudzpusīgs, bet ar vienotu skanējumu,” tā Rihards Bērziņš.

Izklaide

Ar jaunu singlu “24/7” klajā nākuši klajā šova “X-Faktors” dalībnieki no grupas “Bekars”. Kā jau to viegli noprast pēc dziesmas nosaukuma, tajā tiek apdziedāta ikdienas steiga.