"Imagine Dragons" atkal koncertēs Baltijā – šoreiz Tallinā

© depositphotos.com

Pirms pāris gadiem pie mums un pērn Viļņā ar koncertiem pabijusī grupa “Imagine Dragons” turpina savu Baltijas valstu apgūšanas tūri – nākamā gada 3. jūnijā viena no pasaulē veiksmīgākajām poproka grupām uzstāsies Tallinas Dziesmu svētku estrāde. Biļetes tirdzniecībā no 13. septembra.

Savas karjeras laikā grupa “Imagine Dragons” ir izpelnījusies daudzas atzinības, tostarp trīs Amerikas mūzikas balvas, deviņas “Billboard” balvas, “Grammy” u.c. Gaidāmais koncerts Tallinā būs īpašs ar to, ka piedāvās iespēju gremdēties grupas jaunākajā mūzikā no šogad izdotā albuma ”Loom” kopā ar klasiskajiem hitiem.

“Imagine Dragons” sestais studijas albums tika izdots 2024. gada jūnijā, tas iedziļinās pārmaiņu un introspekciju tēmās. Albumu sirsnīgi uztvēruši gan fani, gan kritiķi. “”Imagine Dragons” lido augstāk nekā jebkad agrāk,” to slavē prestižais izdevums “Billboard”. “Desmit gadus pēc sava komerciālā izrāviena, Lasvegasas rokeri joprojām rada īstus hitus un spēlē izpārdotās vietās.”

Grupas līderis Dan Reynolds “Loom” raksturo kā dziļi personisku projektu, kas atspoguļo nozīmīgas pārmaiņas viņa dzīvē: “Man ļoti patīk vārds “loom”. Es vienmēr esmu uzskatījis, ka tas ir kaut kas slikts, kas jums tuvojas, bet patiesībā tas var būt jebkas - labs vai slikts. Man arī patīk tā dubultā nozīme - stelles -, jo visi šie gabali saausti kopā tiešam veido kaut ko skaistu.” Un vēl: “Manā dzīvē noticis daudz pārmaiņu. Esmu noslēdzis desmit gadus ilgās attiecības, un tā, iespējams, ir “Loom” galvenā tēma. Tas tiešām ir albums par attiecībām - to sākumu un to beigām, un ko nozīmē pastāvēt par tām un atrast savu laimi.”

Izklaide

Daudzas mūzikas pasaules godalgas saņēmušais amerikāņu reperis Šons "Diddy" Kombss, kuru vairākas sievietes apsūdzējušas seksuālos uzbrukumos, pirmdienas vakarā Ņujorkā aizturēts, pavēstīja ASV federālā tiesa.

Svarīgākais