Sanda Dejus ar Breidaku piedāvā minēšanas šovu

© Publicitātes foto

No 20. septembra piektdienu vakaros pulksten 21.15 kanālā TV3 būs skatāms minēšanas šovs “Kas to būtu domājis?!”, kurā komandu kapteiņi Sanda Dejus un Kaspars Breidaks aicinās palīgā sabiedrībā zināmus cilvēkus, lai kopīgi mēģinātu rast atbildes uz dažādiem āķīgiem jautājumiem.

Jaunajā šova “Kas to būtu domājis?!” sezonā nemainīgi savā starpā sacentīsies divas komandas, mēģinot atbildēt uz spēles vadītāja Mārtiņa Spura uzdotajiem jautājumiem. Par katru pareizo atbildi komanda saņems noteiktu naudas summu, tāpēc arī komandu atbalstītājiem, kas būs spēles studijā, ir atbildīgs uzdevums, izvēloties, kuru komandu viņi atbalstīs, jo tieši viņi sadalīs komandas uzvaras gadījumā izcīnīto prēmiju.

“Paldies skatītājiem par lielo atsaucību šova pirmajā sezonā! Šī skatītāju interees deva īsto enerģiju, filmējot jauno sezonu. Ar Sandu, Kasparu un viesiem sērfojām šo enerģijas vilni katrā filmēšanā - vakaros nācu mājās pārsmējies. Tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēs redzēt un piedzīvot jauno sezonu, kurā ir vēl vairāk humora, divtik lielākas naudas balvas, kā arī pārsteigumi ar dažādiem praktiskiem demonstrējumiem, lai papildus lieliski pavadītam laikam mēs visi uzzinātu daudz ko jaunu,” saka šova vadītājs Mārtiņš Spuris.

Skatītājus un pašus spēles dalībniekus šosezon sagaida jauni, interaktīvi jautājumi - būs gan dažādi paraugdemonstrējumi, gan degustācijas un iespēja papētīt tuvāk visdažādākos priekšmetus. Tas, iespējams, atvieglos dalībniekiem pareizās atbildes atšķetināšanu, vai tieši otrādi - sajauks galvas vēl vairāk.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais