"Very Cool People" lipīgajai lecamdziesmai – arī videoversija

© Publicitātes foto

Grupa “Very Cool People” pēc spridzinošās uzstāšanās festivālā “Summer Sound” kā savu nākamo singlu izdevusi tur visefektīgāk izskanējušo jaunākā albuma “Dzīvs” dziesmu “Lec”. Reizē ar to publicēts arī dziesmas koncertieraksta video.

Liepājā pamanījuši, ka publikai tiešām patīk lēkāt dziesmas “Lec” piedziedājuma laikā, koncertversijā “Very Cool People” to izpilda divreiz ilgāk, un tagad tā būs pieejama arī visiem tiem, kuri vēlēsies lēkāt arī paši savās mājas ballītēs. Kā to pareizi darīt, var pamācīties koncertieraksta videoklipā, kas tapis festivālā “Summer Sound”.

“Jau no pirmās reizes, kad uzspēlējām šo dziesmu koncertos, pamanījām, ka publika uz to aktīvi reaģē un momentāni iesaistās lēkāšanas aktivitātē kopā ar mums,” stāsta grupas ģitārists un mākslinieciskais vadītājs Elvijs Grafcovs. “Interesanti, ka iesākumā tā bija plānota kā instrumentāla kompozīcija, taču galarezultātā tomēr nolēmām tai piešķirt arī tekstu, kas izrādījās ļoti pareizs gājiens.” Kā šis dziesmas mūzikas un teksta autori minēti visi “VCP” dalībnieki.

Paši “Very Cool People” jau auj kājas nākamajiem koncertiem, turklāt aiz mūsu zemes robežām. 11. septembrī “Very Cool People” jaunā albuma “Dzīvs” koncertprogrammu varēs dzirdēt Tallinas džeza klubā “Philly Joe’s Jazz Club”, 14. septembrī - Čehijas pilsētas Frīdlantas kultūrvietā “Cafe Jazzová Osvěžovna”, dienu vēlāk - vēl vienas Čehijas pilsētas Brno kultūrtelpā “Music Lab”, bet 18. un 19. oktobrī grupa apciemos savus daudzos fanus arī mūsu dienvidkaimiņu zemē, uzstājoties attiecīgi Viļņas džeza klubā “Jazz Cellar 11” un Palangas kultūrvietā “Vandenis”.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais