Rokmūzikas projekts “Karaliste” publicē otro singlu

© Publicitātes foto

Ar jaunu dziesmu “Pārtraukums” klajā nākusi daudzsološā rokgrupa “Karaliste” – šoreiz tiek piedāvāts nopietns roka gabals teju sešu minūšu garumā.

“Karaliste” ir projekts, kura pamatsastāvā ir rokmūzikas aprindās pazīstami vīri - Didzis Upens (ģitāra) un Kristaps Kupšāns (bass). Dziesmas “Pārtraukums” ierakstā piedalījušies arī grupas “Nova Koma” ģitārists/vokālists Mārtiņš Vilnītis un šīs pat blices bundzinieks Roberts Kočots, savukārt dziesmas ierakstu un tā pēcapstrādi veicis Jānis Kalvāns.

Dziesma ierakstīta studijā “Gateris” 2024. gada vasarā un ir daļa no topošā albuma, kas apvienos abu projekta dalībnieku idejas. Pirmais projekta singls “Un tā katru dienu” tika publicēts šā gada pavasarī un nonāca Radio “Naba” LV Top 10 un regulārā rotācijā, turklāt guva arī itin labas atsauksmes no mūzikas kritiķiem.

Izklaide

Pašmāju hiphopā sevi pieteikusi jauna repere ar skatuves vārdu Revolūcija, kura jau izdevusi debijas singlu “kumode”, piedaloties arī dziedātājai Amandai. Viņa, Ūga, BDG, Krisy (esot vēl divas) – hiphopa dāmu skaits Latvijā pieaug!

Svarīgākais