Andris Bērziņš īpašā koncertizrādē atskatīsies uz karjeras spilgtākajiem mirkļiem

© Publicitātes foto

VEF Kultūras pilī 21. septembrī notiks leģendārā aktiera Andra Bērziņa īpaša koncertizrāde, kas veltīta viņa karjeras spožākajiem posmiem. Šajā vakarā būs iespēja skatīt daudzveidīgus un aizraujošus priekšnesumus, kas atklās aktiera daudzšķautņainā talanta plašumu - no dziļi emocionāliem monologiem līdz humoristiskām un sirsnīgām dziesmām.

Koncertizrādē “Andra Bērziņa benefice” piedalīsies arī aktiera dziedošie draugi - Aija Dzērve, Gundars Grasbergs, Edgars Pujāts un citi, kopīgi kavējoties atmiņās par viņa radošo ceļu un tā spožākajiem pieturas punktiem. Koncertā tiks atskaņotas emocionāli piepildītas Andra Bērziņa populāru teātra lomu, izrāžu un filmu dziesmas, kas tapušas pateicoties izciliem komponistiem - Raimondam Paulam, Zigmaram Liepiņam, Jānim Lūsēnam, Uldim Marhilēvičam un Uldim Stabulniekam. Par pavadījumu gādās instrumentālais ansamblis “AR maestro” Anatolija Livčas vadībā.

Izklaide

Pašmāju hiphopā sevi pieteikusi jauna repere ar skatuves vārdu Revolūcija, kura jau izdevusi debijas singlu “kumode”, piedaloties arī dziedātājai Amandai. Viņa, Ūga, BDG, Krisy (esot vēl divas) – hiphopa dāmu skaits Latvijā pieaug!

Svarīgākais