Koncertā Jelgavā tiksies repa smagsvari Gacho un "Singapūras Satīns"

© Publicitātes foto

Jau pavisam drīz Jelgavā gaidāms kāds teju vai unikāls notikums - 20. septembrī vienā koncertā uzstāsies gan Gacho (Gatis Irbe), gan supergupa “Singapūras Satīns”.

Jau vairāk kā 25 gadus viens no pašmāju hiphopa līderiem Gacho pulcē sava talanta cienītājus un šajā koncertā klausītājiem būs iespēja piedzīvot viņa enerģijas un emociju pārbagāto uzstāšanos ar jau pazīstamajiem hitiem, tostarp “Mūžam jauns”, “Tava pasaule” “Meitene” u.c. Savukārt “Singapūras Satīns” latvju mūzikas spicē izvirzījies pēdējos gados, bet pašlaik viņu uzstāšanās ir garantēti izpārdotas - pat nesen notikušajā “Ezīšfestā”, neskatoties uz šī pasākuma norises vietas plašumiem, pie “singapūriešu” skatuves bija pagrūti pat piekļūt. Daudzi grupas hiti, piemēram, “Uz seen”, “Piededzini mann”, “Planēta: Pritons” un daudzi, daudzi citi jau kļuvuši par neiztrūkstošu dažādu pasākumu un ballīšu sastāvdaļu.

Izklaide

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē 20. septembrī Latvijas Radio bigbends kopā ar jaunās paaudzes franču saksofonistu Batistu Erbēnu atklās jauno Amerikas džeza vakaru sēriju, godinot tādus meistarus kā Džons Koltreins, Kanonbals Aderlijs u.c., kā arī atskaņojot Batista Erbēna oriģinālkompozīcijas.

Svarīgākais