"Mums sekoja kaut kāds NLO." Slavenības atklāj savu pieredzi satiekoties ar citplanētiešiem

© Publicitātes foto

Lai gan joprojām nav zinātnisku pierādījumu tam, ka nezināmie lidojošie objekti jeb NLO ir citu civilizāciju pārstāvji, daudzi pasaulslaveni cilvēki nekautrējas apgalvot, ka tic to eksistencei un pat stāsta par tikšanos ar citplanētiešiem, vēsta kanāls “National Geographic”.

Amerikas Savienoto Valstu Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) komisija aizvien turpina pētīt līdz šim neidentificētus lidojošus objektus jeb NLO un meklēt atbildes par šādu parādību izcelsmi.

Ik mēnesi NASA saņem 50 līdz 100 jaunus ziņojumus no cilvēkiem, kuri apgalvo, ka redzējuši NLO. No pēdējos gadu desmitos ienākušajām šādām liecībām apstrādātas tikušas ap 800. Taču tikai 2-5% no visiem gadījumiem, “iespējams, patiešām ir anomāli”, proti, neizskaidrojami.

NLO tēma īpaši populāra kļuva pagājušā gadsimta vidū, savukārt pirmais plaši pazīstamais NLO novērojums fiksēts 1947. gadā. Toreiz uzņēmējs un amatieru pilots Kenets Arnolds no ASV Aidaho štata ar savu mazo lidmašīnu devās uz Oregonu. Pēc viņa stāstītā, lidojot virs Vašingtonas, netālu no Reinīra kalna viņš ieraudzīja deviņu ātrgaitas objektu grupu, kas lidoja diagonālā virknējumā.

Kopš tā laika izdots simtiem grāmatu, radio un televīzijas raidījumu, kā arī filmu un seriālu par cilvēces iespējamajiem kaimiņiem. Taču tēma joprojām ir aktuāla un tiek iegūti arvien jauni pierādījumi tam, ka, iespējams, mēs patiešām neesam vieni.

Publicitātes foto

Elviss Preslijs bija apsēsts ar citplanētiešiem

Rokenrola karalis Elviss Preslijs (1935-1977) bija pazīstams ar savu aizraušanos ar NLO un citplanētiešiem. Pēc Preslija nāves viņa personīgais asistents un tuvs draugs Lerijs Gellers detalizēti izstāstīja par dziedātāja neparasto aizraušanos.

Elvisu tik ļoti interesēja NLO, ka viņam bija aptuveni 350 grāmatas par šo tēmu, kurās viņš meklēja atbildes. Taču viņa tā laika menedžeris uzskatīja, ka tas novērš uzmanību no dziedātāja karjeras, un sadedzināja tās visas.

Jāpiebilst, ka arī Elvisa tēvam Vernonam 1935. gada 8. janvārī - dienā, kad piedzima nākamais rokenrola karalis, - bija visai neparasta pieredze. Proti, divos naktī viņš izgāja ārā uzsmēķēt. Kad paskatījās debesīs, viņš ieraudzīja pavisam dīvainu zilu gaismu un saprata, ka tajā brīdī notiek kaut kas īpašs.

Elvisa biogrāfijās var atrast apgalvojumus, ka dziedātājs, būdams astoņus gadus vecs, “telepātiski sazinājās ar divām citplanētiešu būtnēm, kas viņam “parādīja” nākotni - viņš redzēja sevi baltā tērpā, dziedot uz skatuves”.

Biogrāfs Maikls Lakmens arī apgalvoja, ka viņam bija dīvaini kopīgi pārdzīvojumi kopā ar Elvisu, piemēram, braucot tuksnesī, viņi redzēja neparastas gaismas debesīs, kas kustējās “pārāk ātri, lai tās būtu lidmašīnas”.

Publicitātes foto

Demija Lovato tic nārām, spokiem un citplanētiešiem

Animācijas filmas “Ledus sirds” (“Frozen”) tituldziesmas “Let It Go” izpildītāja Demija Lovato tic citplanētiešiem, spokiem un nārām. Viņa publiski stāstīja, ka reiz noskatījusies “ārkārtīgi pārliecinošu dokumentālo filmu” par nārām. Viņa tic, ka nāras varētu būt “citplanētiešu suga, kas dzīvo Indijas okeāna daļās, kuras mēs nekad iepriekš neesam izpētījuši”.

Lovato arī iepazinusies ar bijušo fiziķi, doktoru Stīvenu Grīru, kurš ir pazīstams kā NLO pētnieks. Kopā viņi devās uz Kalifornijas štata tuksnesi, kur redzēja neparastas parādības gan debesīs, gan pavisam tuvu, pāris metru attālumā.

“Šai planētai draud iznīcība, bet kopā MĒS varam to mainīt. Ja mēs liktu 1% iedzīvotāju meditēt un nodibināt kontaktus ar citām civilizācijām, mēs piespiestu savas valdības atzīt patiesību par ārpuszemes dzīvi un mainīt savus postošos ieradumus, kas iznīcina mūsu planētu”, savā “Instagram” kontā paziņoja Lovato.

Savukārt amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija soctīklā X, toreiz vēl “Twitter”, reiz paziņoja, ka tic citplanētiešiem. Viņa rakstīja, ka tic arī spokiem, taču citplanētiešiem mazliet vairāk.

“Es skatos uz zvaigznēm un iztēlojos: cik mums ir svarīgi domāt, ka esam vienīgā dzīvības forma,” intervijā izdevumam GQ sacīja Perija. Jāpiebilst, ka viņai ir arī dziesma “E.T.”, kas veltīta ārpus Zemes civilizāciju pārstāvjiem.

Publicitātes foto

Toms Krūzs, Dveins Džonsons un Kianu Rīvss: mēs neesam vienīgie Visumā

2005. gadā Holivudas aktieris Toms Krūzs devās grāvēja “Pasauļu karš” (“War of the Worlds”) reklāmas tūrē. Šī filma ir viena no Herberta Velsa (1866-1946) slavenā zinātniski fantastiskā romāna ar tādu pašu nosaukumu ekranizācijām. Tajā stāstīts par marsiešu iebrukumu uz Zemes. No šā romāna iedvesmojās arī FX seriāla “Pasauļu karš” veidotāji.

Intervijā vācu laikrakstam, atbildot uz jautājumu, vai viņš tic citplanētiešu eksistencei, Krūzs atbildēja, ka ir “augstprātīgi” uzskatīt, ka esam vienīgie Visumā: “Miljoniem zvaigžņu, un mēs domājam, ka esam vienīgās dzīvās radības? Nē, tur ir daudzas lietas, mēs vienkārši nezinām,” intervijā sacīja Krūzs.

Aktieris Dveins Džonsons arī publiski atzinās, ka tic citplanētiešiem, teju atkārtojot Krūza vārdus, par to, ka ir augstprātīgi uzskatīt, ka esam vienīgie Visumā.

Vēl viens populārs Holivudas aktieris Kianu Rīvss, kurš filmā “Diena, kad apstājās Zeme” (“The Day the Earth Stood Still”) atveidoja citplanētieti, kas ierodas uz Zemes, publiski sacīja, ka, viņaprāt, mēs noteikti neesam vieni Visumā.

“Es domāju, ka citplanētiešu pastāvēšana ir vairāk nekā iespējama, jo Kosmoss ir diezgan plaša vieta,” ir pārliecināts aktieris.

Publicitātes foto

Mailija Sairusa no citplanētiešiem nenobijās, Ališa Kīza dotos līdzi

Popzvaigzne un aktrise Mailija Sairusa ir pārliecināta, ka reiz viņai sekoja citplanētiešu gaisa kuģis. Sairusa arī apgalvoja, ka viņai izdevies ieskatīties acīs vienai starpgalaktiskai būtnei.

“Man patiešām bija šāda pieredze. Es ar savu draugu braucu cauri tuksnesim, un mums sekoja kaut kāds NLO. Esmu diezgan pārliecināta par to, ko redzēju,” stāstīja dziedātāja žurnālam “The Interview”, piebilstot, ka pirms šā brauciena bija pīpējusi marihuānas cigareti, kuru nopirka kādā meksikāņu veikaliņā.

Viņa stāstīja, ka nemaz nejutās apdraudēta. Viņa it kā skaidri redzēja būtni, kas sēdēja lidojošā objekta priekšā. “Tas skatījās uz mani, un mēs izveidojām acu kontaktu, un es domāju, ka tieši tas mani patiešām satricināja, skatoties acīs kaut kam, ko es ar prātu nevaru aptvert”, par savu pieredzi teica Sairusa.

Arī dziedātāja, “Grammy” balvas ieguvēja Ališa Kīza tic citplanētiešu eksistencei. Viņa arī uzskata, ka citplanētieši jau sen dzīvo starp mums, tikai maskējas par cilvēkiem. Ja kāds ārpus Zemes civilizācijas pārstāvis vēlētos aizvest viņu sev līdzi, viņa šādu piedāvājumu izskatītu.

Izklaide

No kalendārā iekļautajiem personvārdiem nākamnedēļ vispopulārākais vārds ir Māris, liecina Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Fizisko personu reģistra statistikas dati.

Svarīgākais