Rīgās trīs dienu garumā notiks Eirovīzijas dziesmu rakstīšanas nometne

© unsplash.com

Rīgā, ierakstu studijā "Auss", no šodienas līdz 29.augustam notiks Eirovīzijas dziesmu rakstīšanas nometne, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Sigita Paula Cepleviča.

Plānots, ka četru dienu laikā nometnes dalībnieki varēs sadarboties ar citiem mūziķiem gan no Latvijas, gan no Zviedrijas, un īstenot savas idejas. Studija ir aprīkota ar producēšanas un ierakstu telpām, kā arī ar "Steinway Royal" flīģeli.

Starp sesijām būs iespēja uzturēties atpūtas telpā, kur būs nodrošināti dzērieni un uzkodas, kā arī varēs iepazīties un izveidot kontaktu ar citiem māksliniekiem. Noslēgumā katram dalībniekam būs izstrādāta dziesma, kas gatava iesniegšanai 2025.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa atlasē.

Kultūrtelpa "Auss" atrodas, Rīgā, "Sound Division" biznesa centrā. Studija piedāvā profesionālu studiju pakalpojumus, daudzpusīgas telpas nomu un radošu vidi jebkura veida projektiem - no mūzikas ierakstiem un video filmēšanas līdz pasākumiem un konferencēm.

Izklaide

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē 20. septembrī Latvijas Radio bigbends kopā ar jaunās paaudzes franču saksofonistu Batistu Erbēnu atklās jauno Amerikas džeza vakaru sēriju, godinot tādus meistarus kā Džons Koltreins, Kanonbals Aderlijs u.c., kā arī atskaņojot Batista Erbēna oriģinālkompozīcijas.

Svarīgākais