Latvijā ar koncertu atgriezīsies augstvērtīgais Elderbrook

© Publicitātes foto

Elderbrook (īstajā vārdā Alekss Kocs) mūsu publikai nav svešs – viņa enerģiskā un emocionālā uzstāšanās priecēja tūkstošiem elektroniskās mūzikas fanus 2019. gada festivālā “Positivus”. Šoruden mākslinieks atgriezīsies Rīgā ar vēl lielāku jaudu, lai solo koncertā priecētu savus fanus gan ar labi zināmiem hitiem, gan, iespējams, arī kaut ko no sava jaunākā muzikālā veikuma, 25. oktobrī gaidāmā albuma “Another Touch”.

Elderbrook ir starptautiski atzīts mākslinieks ar diviem studijas albumiem, vairāk nekā 1,5 miljardu savu ierakstu straumējumu, iespaidīgiem dzīvajiem koncertiem, kā arī neskaitāmām sadarbībām ar pasaules klases mūziķiem. Mākslinieks ir devies starptautiskās tūrēs ar Jungle, Rüfüs Du Sol un Odesza, sadarbojies ar Camelphat, Diplo, Bob Moses un Black Coffee. “Neapsīkstošā izaugsme un nepagurdināmā spēja ieguldīties jauna muzikālā skanējuma meklējumos nodrošinājusi Elderbrook dinamiskākā un ražīgākā elektroniskās mūzikas mākslinieka reputāciju starptautiskās mūzikas scēnā,” tā koncerta organizatori.

Pasaules slavu Elderbrook ieguva 2017. gadā, kad sadarbībā ar Camelphat izdeva globālo hitu “Cola”, kas kļuva par deju mūzikas hitu ASV un indī hitu Apvienotās Karalistes topu virsotnēs, kā arī nopelnīja māksliniekam “Grammy” un “Ivor Novello” nominācijas. Viņš ir britu mūziķis, multiinstrumentālists, dziesmu autors un producents, kas izceļas ar eklektisku dažādību, jo sava skanējuma attīstīšanas ceļā jūtas ērti ikkatrā žanrā, kuram pievēršas. “Apvienojot kantrī, soula, rokmūzikas un gospeļu stilu ietekmes, Elderbrook ir arī klasiski trenēts klavieru un ģitāras meistars. Viņa producēšanas tehnikas pamatā ir vienkāršs princips - “radīt kaut ko līdz šim nedzirdētu”.”

Izklaide

Pašmāju hiphopā sevi pieteikusi jauna repere ar skatuves vārdu Revolūcija, kura jau izdevusi debijas singlu “kumode”, piedaloties arī dziedātājai Amandai. Viņa, Ūga, BDG, Krisy (esot vēl divas) – hiphopa dāmu skaits Latvijā pieaug!

Svarīgākais