Remiksēts Edvarda Strazdiņa "smukuma hits"

© Publicitātes foto

Dziedātājs Edvards Strazdiņš vasaras izskaņā radījis hitu “Uz Tukumu pēc smukuma”, kurš nu jau nedēļu atrodas vietnes “YouTube” mūzikas tendenču pirmajā pozīcijā, apsteidzot pat jaunās “Musiqq” un “Singapūras Satīna” dziesmas – “smukumhita” video nedēļas laikā skatīts vairāk nekā 130 000 reižu!

To, ka dziesma “Uz Tukumu pēc smukuma” uzņem apgriezienus arī vietnē “TikTok”, pamanījis viens no aktīvākajiem Latvijas dīdžejiem un producentiem Roberts Lejasmeijers, kuram paveicās pirmatskaņot dziesmu vēl pirms tās oficiālās publicēšanas. Publikas atsaucība bija ievērojama, tāpēc radās doma radīt dziesmas remiksu.

“Esmu ļoti pozitīvi saviļņots par šo remiksu!” priecājas Roberts Lejasmeijers. “Mācoties darboties “TikTokā”, es arī ieliku nelielu “tīzerīti”. Domāju, ka, kā jau parasti, tūlīt sekos kritika, bet nē - ātri vien saņēmu gandrīz 1000 “patīk” un tikai pozitīvus komentārus! Cilvēkiem reāli šī dziesma patīk! Man šķiet, ka arī remikss ir izdevies riktīgi labs - kārtīgām latviešu mūzikas ballītēm!”

Izklaide

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē 20. septembrī Latvijas Radio bigbends kopā ar jaunās paaudzes franču saksofonistu Batistu Erbēnu atklās jauno Amerikas džeza vakaru sēriju, godinot tādus meistarus kā Džons Koltreins, Kanonbals Aderlijs u.c., kā arī atskaņojot Batista Erbēna oriģinālkompozīcijas.

Svarīgākais